• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ADIDAS // ADIDAS


Voisin asua tässä setissä. Jonkun mielestä voi olla tyhmää käyttää 35€ trikoo legginseihin. Mutta koska ne tekee mut niin onnelliseksi, joten totean vaan että money well spend. Joku päivä vielä lähden ovesta ulos pukeutuneena tähän settiin, addun kenkiin, verkkatakkiin ja narupussukkaan. All adidas ja sillai. 

//

I could live in this set by adidas. Some could say that its not wise to spend 35€ to leggins but since they make me so happy, all i say is money well spend. Some day ill get out of my house wearing this set, adidas sneakers, jacket and a drawstring bag. All adias and so on. 

6 kommenttia:

 1. MULLEKKI tuo koko setti ja pliiiiiis voisko tollanen saparokampaus sopia mullekki noin hyvin!??!!? ÄÄÄÄÄ :D Onko tuossa paidassa muuten vaan mustaa ja valkosta (ehkä kans harmaata?)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin setteihin jää niin koukkuun!! Haaveilen jo seuraavasta haha. En nyt tiiä sopiiko tää mulle erityisen hyvin XD Et uskon että tää sopii sullekkin yhtä hyvin! öö ei, vaan tää on tummansininen ja valkoiset ja keltaiset raidat, sama paita kun tää: http://www.fashionstatement.fi/2015/12/sporty-classics.html ja housut on samalla värityksellä.

   Poista
 2. Hitsi kuin kivat kuvat ja asu! Ja hiukset!! Adidas toimii aina :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsit kiitos! Tälläinen kokeilu vaan hiuksilla, mistä tykkäsinkin sit aika paljon yllättäen :---D Ja adidas toimii aina!

   Poista
 3. miten vois muka käyttää 35€ paremmin kuin ostamalla addun leggarit? ;-)

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en usko että vois mitenkään! ;---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates