• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ALL WHITE IN WINTER


Ekana ei ehkä talvella tulis mieleen kiskoo päälle pelkkää valkoista, kai siinä on se pelko lumiukkoefektistä? Kerrankin muuten mulla päällä jotain muuta kuin mustaa!! Tää koko valkoinen yhdistettynä camel takkiin toimii. Varsinkin näiden roosan väristen lenkkareiden kanssa. Tää takki on kyl lunastanut paikkansa nyt (viimeistään) mun lemppari rotsien joukossa, tuntuu että tää käy ihan kaiken kanssa, näyttäen samalla huolitellulle ja rennolle. Jos joku tyylivihje pitäs talveen antaa, ois se se, että panostakaa upeeseen takkiin. Se päällä te tuutte kuitenkin viettämään eniten aikaa haha. Vitsit, kyl mua vaan sytyttää nää yksinkertaiset asut, joissa on kuitenkin sitä jotain!

Mä oon tosiaan Norjassa, Oslossa! Eilen oli eka vaihtaritapahtuma ja tänään alkais oikeesti asiat vaihtoinfolla ja ekan illan juhlilla. Mua jännittää ihan sikana! Se että saanko ystäviä eniten. Pitäs osata olla sosiaalinen, eikä tälläinen tarkkailija mitä normaalisti oon. Mut eiköhän asiat mee omalla painollaan...? Oon just tälläinen murehtija ja mietin tälläsiä asioita aivan liikaa, kun todellisuudessa ne kyllä sit asiat setviintyy itsestään. Saattaa olla että tässä aluksi, en ihan mun normaaliin melkein joka päiväiseen postaamiseen kykene, ennen kuin rutiinit alkaa rullaamaan. Jos jostain oon innoissani, niin se on nää kaikki uudet kuvausmestat :----D Sain joululahjaksi kätevän gorilla-tripodin, joka on kyl niin kätevä tunkee laukkuun mukaan kun lähtee ovesta ulos.
//

Maybe all white wouldnt be the first thing you would wear in winter? Suprisingly it looks good, at least paired with camel coat and rose coloured sneakers! And finally something else than black on me haha. I just love this camel coat so so much, it seems to work with everything and in every occasion. It is at the same time classy and chic and relaxed. If i would eed to give one style tip for winter, it would be to get the most amazing winter jacket since youre gonna wear it all the time anyways. 

I am in Norway at the moment, in Oslo for my exchange studies! Oh its all so very exciting and scary haha. Im a tiny bit worried i wont get any friends, since im such a socially awkward person :----D Ill just need to push myself a bit to talk to people and not just remain in my usual listener role. Also i think i wont be able to post as usual every single night, cause i might get busy. But after i get my rutines straight there are multiple amazing spots to shoot outfits nearby, which makes me very excited haha

8 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ja tsemppiä sinne, hyvin siellä menee ja kyllä niitä kavereitakin aikanaan saa. Ehkä siinä hetki menee, mutta reippain mielin tutustumaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ja kiitos tsempeistä! Pitää vaan puskee itseään tutustumaan, niin kyl tää tästä :--D

   Poista
 2. Toi takki on kyl huikee! Mistä noi valkoset pökät on? Tekis mieli hankkia elämäni ensimmäiset valkoiset housut :------D kummallista! Tsemppiä sinne! Muistaa vaan, että ne muutkin on siellä uudessa tilanteessa ja uudessa porukassa, varmasti löydät ne samanhenkiset toverit sieltä :-----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiiitti! Nää on kirpparilta (niinkuin kaikki mun farkut.....) mut leviksen, et voi olla mahkui löytää jopa samanlaiset :---D Mullakin meni pitkään ennenkuin uskalsin ees kokeilla valkoisia farkkuja XD mutta ei nää oon niin pahat, ainakaan näin mommy mallissa! Kiitos tsempeistä, kyl tää tästä ja oot kyl oikeessa et ihan samassa tilanteessahan me kaikki tääl ollaan!

   Poista
 3. Oooh oot niin täydellinen... *sydänsilmäemoji* (toivottavasti en vaikuta liian creepyltä näiden ylistyskommenttien takia haha)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitos kiitos!! Haha st bailouts creepylle :-----D

   Poista
 4. Ihania kuvia taas!! Toimii todellakin tuo kokovalkoinen ja nimenomaan tuon värisen takin kanssa.

  Ja hei olis kiva kuulla tosta sun reissusta enemmänkin ja nähdä kuvia maisemista siellä ja muuta, näiden (ihanien) asupostausten välissä :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Jep just tää camel väri toimii! Kyl varmaan jossain vaiheessa tulee kuvattua muutenkin täällä Oslossa! Pitää ottaa itseä niskasta kiinni tän asian suhteen haha

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates