• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ANDROGYNYVarmaan jokainen muotibloggaaja voi samaistua siihen tunteeseen, kun pää lyö tyhjää sen suhteen, että mitä voisin pukea päälle asukuvia varten. Tai ehkä nää on vaan näitä mun probleemia. Ei sillä että pukeutuisin pelkästään asukuvia varten, mutta jos tiedän ottavani kuvat tänään, on minulla paineita enemmän valita "oikein". Käytännössä, kyllä pukeudun vain asukuvia varten haha... Tänään, vaihteeksi yksi niistä päivistä kun oon aikeissa kuvata, eikä päässä liiku mitään ideoita vaatteiden suhteen. 

Stressaan että oonko tarpeeksi inspiroiva, mikä saa mut yrittämään enemmän, kokeilemaan enemmän ja uskaltamaan enemmän. Mutta myös kritisoimaan itseäni enemmän, tuomitsemaan enemmän. Miksi ei mun "arkipäivän" asu olis tarpeeksi hyvä blogiin? Ne normaalit, ei niin suunnitellut kokonaisuudet, jotka kiskon päälle kun lähden Ikeaan tai aamulla seiskan pintaan kun oon lähdössä yliopistolle. Suurimman osan ajasta, mä oon pukeutunut tosi tylsästi :---D Asia mitä ei blogin perusteella uskois. Tässä siis, tää kyseinen Ikea asu ja kokonaisuus jossa oon lähtenyt yliopistolle. En nyt sit tiiä onko tää tän blogipostauksen arvoinen, mutta voisi kuvitella että samalla tavalla muillakin on niitä päiviä, jolloin haluaa pukeutua "tylsästi" haha. 

Mulla on pitkään, blogin alkutaipaleesta alkaen ollut tavoitteena se, että mun asut on tarpeeksi tavallisia, että niitä voi jokainen kokeilla. En itsekkään pukeutujana oo mitenkään kovin uhkarohkea tai näyttävä ja mua joskus blogeja seuratessa harmittaa se, että ne upeet asut ei millään tavalla sovellu mun elämään tai mun päälle, koska mä oon liian tavallinen. Haluun olla samaistuttava. Siksi, enemmän näitä 'normaaleja' asuja kehiin. 

//

Don know if im the only one (fashionblogger), who has stress about, if im inspirational enough. Ofetn when i know thta im gonna shoot outfit photos that day, my head is totally empty of ideas what to wear. There is always that pressure to choose the correct outfit, in order to deliver to you, readers. The blog makes me try more, harder and explore more, which is only a positive thing. But it also makes me doupt myself and judge most of my outfits too boring. Those outfits which i wear when i go to Ikea or to uni early in the morning, in my eyes are too normal and uninspirational to share with you. Most of my time, i dress up very boringly. Based on my blog you might not believe that haha

So this is a normal, boring outfit, which i have used when i went to ikea and to uni. I dont know if its worth a blogpost, but here you go! Think im not the only one who has days, when they just want to dress up easy? I have always wanted with my blog, to keep it so simple that my outfits are relatable for everyone. That everyone could take inspiration from them, since they are so normal. In addition im not a crazy or dress to impress kinda person and sometimes when reading blogs i follow, i get a bit 'sad' that some of their amazing outfits dont relate to my life or on me in any matter. Because i am too normal. I want to be someone you can relate to and thats why i am bringing more of these normal outfits to the blog. 

4 kommenttia:

 1. Ei sen asun tarvii olla mitään ekstraspesiaalia :D Vaikka kyllä mäkin yleensä laittaudun vähän enemmän asukuvia ottaessa kuin esimerkiksi kouluun mennessa (saatan kuviin laittaa hiukset tai vaihtaa siistimmät kengät) mutta ihan tavallisetkin asut on hyviä :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha niimpä, luon itselle helposti vaan paineita tän asian suhteen :---D

   Poista
 2. Perusarki se vasta inspiroivaa onkin! Pienet harkitsemattomat yksityiskohdat voi olla todella mielenkiintoisia, esim tykkään ihan hurjasti kolmannessa kuvassa kuinka toi harmaa paita tulee tuolta mustan alta. :---')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jea hyvä kuulla! Rentoutta enemmän siis kehiin :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates