• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FURRY FRIEND


Mulla napsahti jokin viime keskiviikkona päässä. Viattomasti katselin youtube-videoita ja jostain syystä, tuli pakottava tarve lähteä Zaraan, Oslon keskustaan. About 10 minuuttia niin mä olin jo ovesta ulkona :---D Missiona oli päästä tsekkaamaan vielä viimeiset rippeet Zaran aleista ja ehkä parista muustakin kaupasta. Mä oon shoppailijana tosi pihi, tarkoittaen että ostan yleensä vain yhdestä kaupasta jotain tai yhden asian parista kaupasta. En koskaan oikein go all in ja hullaannu totaalisesti. En tiiä mikä keskiviiikossa oli niin erikoista, ehkä olin vain onnellinen ja hyvällä tuulella. Ostin omalla mittapuulla paljon tuolta reissulta, niin paljon, että kun viimein pääsin kotiin oli mun kätöset kipeet pussukoiden raahaamisesta.... Tää voi kyl kertoo myös jotain mun nykyisistä (olemattomista) käsivoimista haha. 

Tein ihan uskomattomia löytöjä alesta, vaatteita joista oon haaveillut pitkään, en oo malttanut ostaa tai en oo vaan löytänyt mistään tätä ennen. Yksi niistä oli tää turretakki, joka maksoi enää vain 100 kruunua, enkä vaan voinut enää vastustaa sitä! Oon haaveillut turretakista, jostain alkusyksystä lähtien, eikä (vieläkään) just sitä oikeaa oo osunut kohdalle. Tai oikeestaan on, mutta tämä se täydellinen yksilö on aivan liian tyyris mulle. Mut on tääkin ihan superkiva! Tuo vähäsen vaihtelua mun mustaan takkikokoelmaan. Tykkään kamalasti tästä fiiliksestä minkä tää takki antaa ihan normaaliinkin asuun. Addut ja turretakki on musta match made in heaven. 

//

Last wednesday i went a bit crazy with shopping. Usually i am very subtle when it comes to shopping, i rarely go all in and buy everything i want. Wish i could do that! The sales are ending here in Norway now, so i think i made some pretty epic finds! 

One of them was this faux fur jacket, which i love so much! I have been eyeing this for quite a while now and since it was only 100nok i gave in to it haha. I like how this brings some colour to my otherwise all black jacket collection. I think this jacket gives a nice touch to any plain outfit and especially it works perfectly with adidas sneakers. 

6 kommenttia:

 1. En muista millon viimeks joku asu ja tausta ois mätsänny näin hyvin keskenään! :D Ihanan erikoista vielä kaiken lisäksi! Sun vaaleat (ja tuon mittaset) hiukset tuo kans kivaa raikkautta tuohon takkiin! Musta tää takki on sitäpaitsi paljon kivempi ku tuo minkä linkkasit.. Paljonko muuten on 100 kruunua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tää oli vielä ihan sattuma, hädällä yritin etsiä jotain kuvausmestaa kämpän läheltä kun yllätykseksi sit sato vielä :'----D Huomasin kanssa, että toimi sitten yllättävän hyvin! Vaaleet hiukset kyl "helpottaa" musta kokomustan ja tummien asujen käyttöä, luo niin paljon sit valoa kokonaisuuteen tai jotain hehe. Eikä mun mielestä toi mun linkkaama takki on ihan unelma!! Mut ei tääkää huono! Tykkään tästä kokoajan enemmän ja enemmän :--P 100kruunuu on vähän reilu 10€!

   Poista
 2. Siis toi tumma asu, karvatakki ja toi huulipuna = ihana kombo!! Näyttää superhyvältä :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkään :-----)

   Poista
 3. Kääks tässä asu on kyllä niin meikäläisen mieleen, etten pistäis yhtään vastaan jos saisin tän kyseisen asun omaan kaappiin! ;-) haluanhaluanhaluan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee ihana kuulla!! Onneks tää on aika helppo toteuttaa kun on niin basic kokonaisuus ;--) tietty toi karvatakki on sit vähän spesiaalimpi tapaus!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates