• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HARDEST OUTFIT PHOTOS


Ei alkanut ruusuisesti tän vuoden asukuvaaminen, vaan tää keissi oli ehkä vaikein koskaan haha. Selvis ettei olympuksen appi ja kameran wifi näytä toimivan ollenkaan melkein 10 asteen pakkasessa... Täys mahdottomuus meinas olla saada edes yhtä kuvaa joka ois ollut tarkka :-----D No näillä mennään! Tosin en tiiä miten meinaan teille kuvailla, jos nää pakkaset ei ala tästä laskemaan lähemmäs nollaa.

Asusta kuitenkin tykkään tosi paljon, aika perinteinen kokomusta heh. Vitsit tennareiden ja puvunhousujen yhdistelmä näyttää hyvältä. Toimii ehkä jopa paremmin kuin pillifarkut ja tennarit! Pussukkalaukku on kans kaivettu naftaliinistä, se näyttää edelleen aika kivalle. Sitä tuutte kyllä kanssa näkemään seuraavana puolena vuonna, koska se on ainut tälläinen midi-kokoinen veska mikä mulla on mukana. 

//

I had a really hard time taking these photos... Apparently the app i use on my phone as a remote and the wifi on the camera, doesnt work when its almost -10 degrees! Was a real struggle to even get one photo which was on focus. Dont know how ill be able to take photos the next days, if the degrees dont get lighter. 

I really like the combo though, basic all black everything hah! Huh the pairing of suit pants and sneakers looks really good, maybe better than the traditional jeans and sneakers. This bag is a fave too and ill think youll see a lot of it in the coming months. Its the only handbag i have with me here in Norway haha

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tosi kiva asu :--)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu, sopii tosi hyvin ! :)
  Ihan pakko kysyä, et eiks sulla jäädy nilkat kun ne on paljaana?:D ite oon aina aivan jäässä pakkasella :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Haha kyl tänää jääty et oli pakko laskee lahkeet alas loppumatkasta :----D Et joo kyl ne palelee, mut sit taas kun oon niin lyhyt niin toi kääriminen on juurtunut niin tapoihin

   Poista
 3. Ihania kuvia pakkasesta ja ongelmista huolimatta! Ite en kyllä vielä oo uskaltanu lähteä tuonne kylmään yksin kuvailemaan, mutta kai se pakko rupee kohta olemaan kun ei ole mitään kuvia blogiin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sama ongelma täällä.... tänään en kyl uskalla lähtee kuvaamaan eilisten traumojen takia :----D

   Poista
 4. Hyviä nämä blogiin päätyneet kuvat kuitenkin!! Toivottavasti se pakkanen nyt kuitenkin vähän hellittää, sekä sun kuvien että muidenkin syiden kannalta :D Ja hei hirmu kiva tausta näissä kuvissa, tykkään :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jee kiitti! Tuntu ettei ollut omaan vaativaan makuun tarpeeksi hyviä :'---D Toivotaan että laskis vaikka -5, niin silloin ehkä pelittäis paremmin!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates