• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HAT // OTK BOOTS // OVERSIZED TURTLENECK


Heh OTK saappailla jatketaan! Oon erityisen tykästynyt tähän saapas + pitkä villapaita komboon. Lisänä tietty tänään vielä hattu, koska kaikki on aina parempaa hatullisena! Vaikka se ei jotenkaan ollenkaan oo yhtään "mua" niin siitä huolimatta se kuitenkin tuntuu just "multa" :----D Tää on se sama villapaita, joka esiintyy tässä postauskessa, ja näyttää siinä täysin eri tyyppiselle vaattelle, mun silmissä. Tykkään vaatteista, jotka oikeesti taipuu moneen, eri yhdistelmien avulla. Todellisia arjen sankareita sen suhteen, että ne tuntuu tuplaavan oman vaatekaapin sisällön! Joka on bonus, kun joutuu muutenkin elämään vaan puolella vaatevarastostaan. En (toivottavasti) koskaan osta vaatteita, jotka menee vain yhdellä tapaa yhdistettynä, koska ei mulla oo sellaiseen varaa haha

Tänään ollaan jännän äärellä, koska vihdoinkin sain raahattua itseni norjan kielikurssille. Kyseessä ei tietenkään oo alkeiskurssi, (koska miksi mennä sieltä mistä aita on matalin?) vaan 'intermediate' tason jatkokurssi. Oon viimeiset pari päivää epätoivoisesti itseopiskellut kurssikirjan ekaa puoliskoa ja tullt siihen lopputuloskeen, että ruotsi ja norja on ärsyttävän saman-erilaisia kieliä. Alotin ruotsin opisekelun jo ala-asteella, joten on yllättävän vaikee pyristellä monista selkärankaan iskostuneista opeista irti. Kuten siitä että minä, kirjoitetaan JEG eikä JAG. Tai että verbit loppuukin perusmuodossa E:hen eikä A:han, kuten JOBBE vs JOBBA. Katsotaan mitä tästä tulee ja kuinka hyvä norjan puhuja musta vielä saadaan. Tahtotila on ainakin kova. Mun pitää vaan päästä eroon siitä asenteesta että "apua nolottaa jos sanon jotain väärin/hassusti" ja yrittää vaan puhua ja puhua niin paljon kun pystyn norjaksi. 

//

Continuing with otk-boots! I love the kombo of a oversized swetaer with the boots. Even though it doesnt seem like me, it feels like me a lot :--D This knit must be my most versitile piece in my wordrobe, depending how i pair it, it looks totally different. I love these pieces of clothing that work with everything, specially now when living abroad and having only half of my wardrobe volume with me. I try to never buy clothes that would only go with one thing.

Today is an exciting day, since its my first norwegian language lecture. I ofcourse chose the intermediate one, cause i dont like life being too easy haha. I have studied swedish for a long time, so i should have a solid base in order to learn norwegian. But since the languages are still a bit different, i think ill have some hard time unlearnign some old habits from swedish. Well see how this turns out!

8 kommenttia:

 1. Todella upeat kuvat ja asu!! Asun kombo on kyllä ihan täydellinen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kiitos!! Tääl kyl yksinkertaisuudessaan toimii :---)

   Poista
 2. GRETA26/1/16

  Noi saappaat <3_<3 plus pakko mainita että tuo termi ''norjan puhuminen'' aiheuttaa aina hieman hihitystä :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää on kyl täys kymppi! Hahaha mut ei kai sitä voi mitenkään järkevämminkään sanoa?? :---D

   Poista
 3. Saappaat on kyllä ihan täydelliset, edelleen!! Ahahaa,skandinaavisten kielten opiskelussa on kyl kommervenkkinsä, kun lähtee ruotsipohjalta opiskelemaan norjaa tai tanskaa, molempia yritetty ja pää entistäkin sekaisempi :----D Mut sulla on hyvä harjoitusympäristö, tsemii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hehe toivotaan että pää ei mee kovin sekaisin :---D Tän periodin jälkeen on varmaan turha sit yrittää ees puhua ruotsia......

   Poista
 4. Kyllä näyttääkin eriltä toi paita!! Noin monipuoliset vaatteet on kyllä parhaita! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdistämällä eritavalla saa kyllä paljon aikaan! Niin on! Ne helpottaa elämää huomattavasti :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates