• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OSLO SNAPSHOTS


Oslo on kaupunkina Helsingin kaltainen ja ehkä just siksi täällä tuntuukin niin kodikkaalle. En asu Oslon keskustassa vaan noin viiden kilometrin päässä. Etäisyydet täällä tosin on aika pieniä, loistavan julkisen liikenteen ansiosta. Harvemmin silti tulee lähdettyä keskustaan asti, koska täältä lähettyviltä löytyy melkein kaikki mitä tarvitsee! Enää en myöskään oo niin innoissani niistä must see nähtävyyksistä keskustassa, koska oon ne nähnyt jo muutamaan kertaan haha. Jos yks ravintolavinkki pitäs Oslosta antaa niin se on Mamma Pizza. Parasta italialaista pizzaa mitä oon saanut Italian ulkopuolella. Niin hyvää niin hyvää. 

Tosiaan, miksi mä oon Oslossa? Lähdin toistamiseen vaihtoon yliopistosta ja opiskelen Oslossa BI Business Schoolissa. Lukukausi kestää kesäkuun paremmalle puolelle, että todennäköisesti sinne asti täällä tulee vietettyä aikaa. Miksi lähdin Norjaan, Osloon vaihtoon? Koska mun poikaystävä on norjalainen ja asuu Oslossa. Tää on vihdoinkin meille mahdollisuus asua samassa maassa, aika pitkän kaukosuhdetaipaleen jälkeen. Jos jotain kysymyksiä on vielä, niin kysykää :---D 

//

Some snapshost from Oslo, where i am atm for my exchange. Oslo is quite similar to Helsinki, which maybe is the reason i feel immediatly like home when im here. These shots are from the city center, i actually live five km away from it in a lovely part of the town. 

2 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että saatte nyt olla sun poikaystävän kanssa yhdessä ♥ Riipas oikee sydämmestä, tiiän millasia kaukosuhteet välillä on (vaikka asuis samassa maassakin) ja lähetän täältä hirveesti tsemppiä teille niihin aikoihin, kun ette toistenne kanssa voi olla... Nauti nyt kuitenkin siellä olostasi :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥♥ Kaukosuhteet on kyl hankalia, vaikka asuis samassa maassakin! Nyt on kyl tuntunut uskomattomalta, että ei tarvikkaan lähteä heti takas Suomeen haha :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates