• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SHEARLING


Tää takki saa mut kerta toisensa jälkeen hymyilemään. Rakastan kuinka painavalle tää tuntuu päällä ja miten ylellisen tunteen se mulle antaa! Tää toimii täydellisesti Timberlandien kanssa, muiden vaatteiden ollessa sitten niitä perusvaatteita. Sikarihousut ja paksu harmaa kalastajanvillapaita on täydellinen kombo! Tää on vielä niiden kirpeiden pakkaspäivien asuja, nyt ollaan päästy Oslossa jo nollan pintaan asteiden kanssa. Helpotus kyllä pukeutumisen suhteen, mutta jotain erityistä kovissa pakkasissa kyllä on. 

Allekirjoittanut on ylläri ylläri kipeä... Juuri nyt kun ei oikein ois aikaa sairastaa. Tänään aamulla kun pääsin luennolle, musta ei lähtenyt yhtään ääntä XD Toivottavasti huomisen lepopäivän jälkeen oon taas iskussa, koska nää kurssit mitä mulla täällä on vaatii kyl kaiken mun energian. Jokainen tosi mielenkiintoisia, mutta hyvin vaativia. 

//

This jacket makes me smile everytime i pull it out from the closet. I love how heavy it feels on and how it makes me feel like million dollars! I think it works perfectly with the Timberlands, when the rest of the outfit stays basic. Suitpants and a thick grey fishermans knit is the perfect kombo. I wore this outfit when it was still over minus 10 degrees here in Oslo, luckily now its only a bit under zero degrees! Gives a lot more outfit options haha 

4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä ihana toi takki!! Ja mätsää ihan mahtavasti noiden kenkien kanssa. Upea koko asu, taas!

  Ja toinen sairasteleva ilmoittautuu... loppuviikko koulusta sairaslomaa, ihan pöhköö kun alkoi tänään uusi jakso ja jään heti aluksi jälkeen kaikissa aineissa! :| mutta kauheasti paranemisia sulle!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti! Tää takki on kyl niin ihana, vaikka ite sanonkin hehe :-----)) Eipä kai ne koskaan hyvään aikaan satu nää sairastelut... Paranemisia sullekkin!!

   Poista
 2. Toi takki on kyllä ihn bueno noiden kenkien kanssa!

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates