• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

THE ICEBERG


Oslon oopperatalo, pidän siitä enemmän talvella kuin kesällä. Jotenkin se tuntuu sulautuvan lumiseen maisemaan kauniisti. Oslo on kaunis, talvisin ja kesäisin. Vielä enemmän pitäisi lähteä ulos, katselemaan. Tuntuu että jo nyt vedän vain sitä samaa uraa, koulun ja kodin välillä. Liian monta ihanaa kahvilaa on vielä löytämättä. Voisin ottaa tavoitteeksi testaa yhden per viikko? 

Allekirjoittanut on edelleen kipeä. Tänään heräsin aamulla siihen että imusolmukkeet on turvonneet kaulassa, vaikka luulin että ollaan menossa jo terveempään suuntaan. Parempi puolisko (viisaampi ainakin) huomautti, että tulin todennäköisesti kipeeksi asukuvialun takia. Värjöttelin ulkona ilman takkia vajaassa -20 asteen pakkasessa. Ei mikään ihme. Ja kuulemma asukuvaamisen takia tää sairastelu ei lähde paranemaan, koska edelleen mä värjöttelen siellä ulkona (vaikkei enää ookkaan noin paljoa pakkasta). Aina ei voi vain yksinkertaisesti voittaa. Ärsyttävää on se, että mä en oo koskaan kunnolla kipeä. Niin sairas että ois pakko maata sängyssä, vaan oon aina tälläi vähäsen kipeä ja pitkän aikaa. 

//

The operahause in Oslo, i like it even more in the winter time. It blends in with all the white. Especially on this gloomy and cloudy day. Oslo is beautiful, in the winter and in the summer. I feel like i should get out of my house more. Now i have been just going to uni and back home for two weeks. Too many coffeeshops are left undiscovered. I think im gonna take up a challenge to discover a new coffeeshop every week.  

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oon kyllä aivan samanlainen sairastelija: tosi harvoin vuoteen oma, mutta suuren osan vuodesta vähän nuhainen ja kurkkukipuinen. Ei kuitenkaan tarpeeksi sairaslomaa varten :D Ja faktahan on se, että pikkusairastelusta huolimatta tiettyjä juttuja on tehtävä, eikä ne aina edistä sitä parantumista... Tsemppiä sulle!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! huh joo ne ei kyl todellakaan sitä edistä...

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates