• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 WAYS TO WEAR: BOMBER

photo 1: Adidas* / Defshop.fi | photo2: Adidas* / Defshop.fi

Kevään must-have-takki on ehdottomasti bomber. Oon aivan koukussa tähän mun vintage yksilöön, josta sain vihdoinkin hihoja vähän kavennettua. Oon pukenut bomberin tosi rennosta viimeaikoina, muttei miksi se sopis fiinimpäänkin kokonaisuuteen! Varsinkin kiiltävä ja sileäpintaisena yksilönä! Parhaat väri atm taitaa olla tummanvihreä ja sininen, unohtamatta klassista mustaa. Haaveissa ois löytvää täydellinen musta bomber vielä mun kokoelmaan. Tää vihreä toimii ainakin mustan, farkkusinisen, tummansinisen ja harmaan kanssa loistavasti. 

Mun lempparikombo näistä kolmesta taitaa itseasiassa olla ykkönen, vaikka poolopaita ja bomber on match made in heaven, tuntuu college pusero toimivan vielä paremmin tungettuna mustien boyfriend farkkujen sisään. Mikä on teidän lemppari?

//

Three ways to wear a bomber jacket, which is definately the must have jacket for this season! Best colours are dark green, blue and ofc black. I definately need to get my hands on a black one too haha. I have wore mine quite casually, but bombers work well in a classy and chic combo too! 

My fave of these is number one, pairing of bomber and a college sweater is to die for. What about you?

5 kommenttia:

 1. Bomber on ollut pitkään hankintalistalla, mutta en vieläkään oo saanut ostettua sitä! Osasyy voi olla se, että mulla on muutenkin kauheasti takkeja.... hups :'D Mut näist asuist eniten mun mieleen on kolmas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sama vika täällä! Takit on mun heikkous ;---) aina yksi vielä mahtuu takki valikoimaan ja suomessa nyt joutuu aina takkeja käyttämään :--p

   Poista
 2. Näistä suosikkini on toi eka! Bomberit ei oo yhtään mun tyylisiä takkeja, mut sun päälle ne kyllä sopii :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Bombereitakin on kyllä niin monenlaisia että melkein kaikille varmaan löytyy mieluinen!

   Poista
  2. Kiitti! Bombereitakin on kyllä niin monenlaisia että melkein kaikille varmaan löytyy mieluinen!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates