• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 WAYS TO WEAR: OVERSIZED TURTLENECK


The next episode; oversized poolopaita! Tää poolopaita on muodostunut mulle aikamoiseksi turvavaatteeksi, se tuntuu toimivan minkä tahansa alaosan kanssa. Niin mustien farkkujen, puvunhousujen, a-linjaisen hameen, mommy farkkujen, flared housujen kanssa tai sit ihan yksistään. Yllä kolme, ehkä vähän normaalista poikkevaa tapaa yhdistää pitkä poolopaita!

Pitkän poolopaidan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista taitaa olla se, että se laskeutuu nätisti. Jos se ei laskeudu nätisti, näyttää että siihen pukeutunut hukkuu sen sisään. Tälläisenä suhteellisen kalpeena ihmisenä on harmaa hyvä valinta värin suhteen. Kun poolopaita laskeutuu kivasti, pystyy sen pukemaan mommy farkkujen kanssa, vaikka löysä + löysä kokonaisuus vähän epäillyttäisikin. Jos testaa reilunkokoista ylä ja alaosaa, keventää esimerkiksi lahkeiden ja hihojen kääriminen kokonaisuutt. Harmaa ja vaalea farkku toimii aina. Farkkujen kanssa kokonaisuus on simppeli ja rento, aikalailla nobrainer. Toimii myös esimerkiksi mustien pillifarkkujen kanssa. 

Teidän lemppari viime kuun asukokonaisuuksista oli vaihtoehto nro kakkonen, eli pitkä villapaita yksistään ylipolven saappaiden kanssa. Näyttävä ja chic kokonaisuus, joka on kuitenkin maailman helpoin luoda ja mukava päällä. OTK-saappaat ja mekko, luo illuusion superpirkistä jaloista! OTK-saappaat tuntuvat myös tekevän jaloista kaposemmat. Se mitä pukee villapaidan kanssa vaikuttaa hirvittävän paljon minkälaiseksi kokonaisuus muodostuu!

Eilisen asukokonaisuus saattaa olla mun lemppari. Kokonaan harmaa kokonaisuus vaikuttaa mielikuvituksellisemmalta kuin kokomusta asu, mutta siihen pukeutuminen on yhtä helppoa. Harmaan eri sävyt toimivat loistavasti keskenään, toinen no brainer! Minkä tahansa pitkän poolopaidan kanssa toimii flared housut pomminvarmasti. Jotenkin kokonaisuus on tasapainoinen ja effortless. Toinen esimerkki tästä on esimerkiksi tämä asu!

Ootteko te yhtä koukuttuneita pitkiin poolopaitoihin kuin minä?

//

Three ways to wear a oversized turtleneck! Big turtlenecks are my holy grail clothing in the winter. They go with everything! These three examples are maybe some not so expected combinations. First one is the pairing with a mommy jean and sneakers. I enjoy a lot to dress in to loose + loose combinations, which might sound scary. But if you remember to roll up your pants and sleeves, the outfit is more lighter instantly. Jeans and knit is the most classical combination and easygoing combo, truly a no brainer. 

Last month the second outfit was your favourite, the combination of an oversized turtleneck and OTK boots. Stunning and chic combo in my opinion, which still is the most easiest outfit to create but still confy to wear. OTK boots and a long turtleneck creates the illusion of super long and skinnier legs! How you pair the sweater has a huge effect on how it looks. The thirs combo might be my fave, i love the pairing of an oversized sweater and a flared pant. Somehow the combo is balanced and effortless. 

8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä aivan loistava! Mun päällä ei näyttäis hyvältä ihan kaikkien alaosien kanssa ku on sen verran erimallinen kroppa ku sulla, mutta tiettyjen alaosien kans aivan 5/5 ja kaipaisin kyllä hyvää pitkää ja löysää pooloa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah oon jotenkin aatellu aina että meillä ois samantyylinen kroppa :---D Tollanen poolo on kyl must have, ainakin mulle!

   Poista
  2. Aijaa!! :D Eikö sulla oo aika kapeat hartiat? :) Kun mulla on leveät hartiat niin sen takia pitää monesti olla jotain, joka tuo vyötärön esiin tai näytän tasapaksulta ja leveältä säkiltä :D Riippuu tietty vaatteesta ja mitä sen kans pukee yms ja nykyisin monet vaatteet näyttää hyviltä, vaikka ennen ne ois ollu ihan järkkyjä säkkejä ku olin vähän isompi ja lihaksikkaampi ja se näky varsinki yläkropasta tiettyjen vaatteiden kans :D

   Poista
  3. Haha no onhan mulla :----D En oo ikinä aatellu että sulla ois leveet hartiat, että oot sit hyvin osannu ne "piilottaa" pukeutumisella ja korostaa oikeita paikkoja!

   Poista
 2. Tuo on kyllä aivan ihana, varsinkin just noiden ylipolvensaappaiden kanssa :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Saappaiden kanssa tää villapaita toimii kyllä tosi hyvin :--)

   Poista
 3. Siis tosi hauska, miten toi paita näyttää niin eri vaatteelta joka kuvassa, varsinkin jos noita reunimmaisia vertaa tuohon keskimmäiseen kuvaan!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Tälläset vaatteet mitkä toimii kaiken kanssa on parhaita :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates