• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

5 THINGS I LOVE

 PHOTOS BY LOTTA

OIKOREITTEJÄ. Aina jos mahdollista, otan oikoreitin ja innostun uusista mahdollisuuksista lyhentää kuljettavaa matkaa. Aina tosin mun oikomiset ei oo niitä onnistuneimpia, toissapäivänä oikaisin tienyli ja jouduin laskeutumaan pienen mäen kevyenliikenteenväylälle ja noh tää mäki sattui olemaan hyvin mutainen ja liukas, ja mä istuinkin sit pian siinä mudassa. Tänään oijoin puiston nurmikon poikki ratikalle ja valkoiset addut on yllättäen ei niin valkoiset. Jokatapauksessa, oikoreitit on mitä parhaita. 

KIRJAKAUPPOJA Voisin viettää ikuisuuden kirjakaupoissa tai kirjastoissa. Rakastan sitä kirjojen tuoksua, hiljaista ja rauhallista fiilistä ja kirjojen parissa olemista. Rakastan ostaa kirjoja, mikään ei oo parempaa kuin itsensä hemmoittelu uudella kirjalla. Vanhana mulla on varmaan yksi huoneellinen kirjoja... Jokainen kirjakauppa on täynnä mahdollisuuksia; jokainen kirja on mahdollisuus rakastua, itkeä, muuttaa ulkomaille tai kokonaan toiseen aikaan ja maailmaan tai unohtaa täysin oma elämä ja ajatukset. Oon jopa ollut töissä kirjastossa ja se taitaa olla vieläkin yksi mun lempparitöistä mitä oon tehnyt! 

SOUR CREAM AND ONION PRINGLES Mun pahe on vihreet pringlekset. Onneksi voisi olla pahempiakin addikstioita. Suolaiset herkut muutenkin voittavat makeat mennentullen (jos ei lasketa omia leivonnaisia) ja sipsit on se juttu mihin oon koukussa. Pringles on ainut sipsi mitä ostan itselleni, ainut herkku mitä ostan kaupasta jos haluan jotain hyvää. Mulla on sääntönä etten saa ostaa näitä useammin kuin kerran viikossa haha....

YKSINOLOA Rakastan kun saan kulkea kaupungilla yksin, istua bussissa kuulokkeet korvilla ja olla puhumatta kenellekkään, rakastan yksin heräämistä ja välillä tuntuu hyvälle viettää koko päivä täysin yksin. Saan tehdä minulle tärkeät asiat kun olen yksin, nautin hiljaisuudesta tai siitä että voin kuunnella juuri sitä musiikkia kuin haluan. Yksin vietetty perjantai-ilta ei ole uhka vaan mahdollisuus ja tarvitsen aikaa palautuakseni sosiaalisista menoista. Vaikka asun nykyään poikaystäväni kanssa yhdessä, voimme olla yhdessä yksin. Nautin seurasta jossa ei tarvitse sanoa mitään hiljaisuuden täyttämiseksi, kun voi olla yhdessä hiljaa. 

HETKEÄ JOLLOIN KATULAMPUT SAMMUVAT Tässä hetkessä on jotain maagista, se hetki kun on valoistaa että katulamput sammuvat kaikki yhtä aikaa. Se hetki aamun ja yön, valon ja pimeän välissä. En läheskään jokapäivä koe tätä hetkeä, tapahtumaa, mutta se kuuluu ehdottomiin lempparihetkiin. Ja on kuulunut jo niin kauan kuin muistan. Se hetki saa mut aina hymyilemään ja tekee onnelliseksi. 

Mitä te rakastatte?

4 kommenttia:

 1. Oikoreitit ja yksinolo, amen!

  VastaaPoista
 2. Viimeiseen kohtaan samaistun, se on kyllä hauska hetki :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl erityinen momentti! :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates