• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

A-LINE SKIRT


Niiden basic vaatteiden metsästämiseen saa uhrattua aina pienen ikuisuuden. Kuka ois uskonut että mustan, mokkapintaisen a-linjaisen hameen löytämiseen menisi näin pitkään. Mun kriteerit oli niinkin vaativat, kuin että täysin musta, ei mitään nappeja tms, korkeavyötäröinen ja a-linja. Zaran alennusmyynneissä vihdoin tärppäsi!

Pitkään pukeutumisen to-do-listalla on ollut pukee nää otk saappaat hameen ja pooloneuleen kanssa. Hah en kai oo ainut jolla on tälläinen pukeutumisen to-do-lista?? :----D Nää saappaat...tuntuu että mitä tahansa näiden kanssa pukee päälle, niin aina se näyttää hyvälle! Omalle tyylilleni uskollisena tää kombo pääsi päälle ofc kokonaan mustana, villan ja mokan yhdistelmä on vähintään yhtä ihana kuin villan ja nahan. Jottei ois kokonaan väritön kokonaisuus, lisäsin huuliin tummaa mattapunaa aka huultenrajauskynää. Jos ei halua investoida mattahuulipuniin, kannattaa testaa olemassa olevat huultenrajauskynät pelkästään! Niiden lopputulos on aina mattainen huulilla.

Mä oon varma että nyt on kevät. Tänään ekaa kertaa paistoi meidän kämppään aurinko sisälle ikkunasta suoraan, vihdoinkin se jaksoi nousta tarpeeksi korkeelle!! Kun käppäilin ulkona aurinko lämmitti tummaa takkia ja oli ylipäätänsä vaan kevät fiilis. Tiiätte sen sellaisen kevyen kevätfiiliksen? Kun askel on vähän keveempi ja hymyilyttää ihan vaan ilman syytä? Ehkä kaiken takana on se, että nyt on niin selkeesti valoisampaa. Aamulla ei oo enää pimeää kun herää ja nyt vielä viiden aikaa vois ihan hyvin ottaa vielä asukuvia! Valo.

//

It seems to be the hardest task ever, to find the best basics. Or it sure takes the longest! I have been searching for a simple black a-line skirt for ages and finally met the right one at the sales at Zara! My criteria included black colour, no buttons etc, high waist and a-line. I was starting to think that was too much to ask....

I have been wanting to pair these otk boots with a a-line skirt and a thick poloknit for so long. Seems that every combo with these boots looks stunning, or is it just me? Faithfull to my style, kombo is ofc all black. Pairing of wool and suede looks as good as pairing of wool and lether at least! To finalaze everything, i added some dark red lipstick. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates