• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BASIC BASIC BASIC


Oon tee se itse- tyyppi ja mieluuusti tee se itse heti- tyyppi. Tajusin että vitsit hiukset alkaa olla jo aivan 'liian' pitkät. Lause jota pitkätukkainen minä ei ois koksaan sanonut ääneen, koska hiukset oli aina liian lyhyet. Mutta nyt skarppiin polkkaan tottuneena, tuntu tyhmälle että hiukset ylsi reippaasti olkapäiden yli ja että nehän sai jo ihan nutturalle ja ponnarille. Pikaisen Norjan kampaamohintojen googlailun jälkeen, olin vessassa keittiösakset kourassa. Ei tulis kuuloonkaan että mä maksaisin noin paljoa siitä että latvoista napsitaan pari hassua senttiä pois! Tän lisäksi epäilin kampaajien ammattitaitoa täällä, mistä mä tietäisin kuka osais leikata just oikeella tavalla mun hiuksista pari senttiä...? Oon ehkä vähän neuroottinen omien hiusteni suhteen, jos paremmalle ratkaisulle tuntuu se, että leikkaan ne itse XD Ainakin jos mokaan itse, voin syyttää vaan itseäni. Hetken kyllä koin epätoivoa kun yritin tasata yksin takaa latvoja peilin kautta katsoen. Kaikki meni kuitenkin hyvin, ainakin mä oon tyytyväinen tähän lopputulokseen! Just sellainen tasapaksu polkka, ei kerroksia ei mitään. 

Oon tullut siihen lopputulokseen että varmaan tän viikonlopun projekti on sitten värjää tää tyvikasvy itse veke. (tyvikasvu värjäys-vinkkejä saa jättää kommenttiboksiin!) En tosiaan oo koskaan itse tyveä värjännyt, koska tää blondaaminen oli eka värjäys minkä ikinä itselleni tein.  Tän värjäämisenkin kanssa jotenkin nurinkurisesti luotan enemmän siihen että mä osaan iste paremmin sen tehdä kuin ammattilaiset. I like to live on the edge ja sitä rataa. 

Mut mites tää asu! Mä tykkään ihan superisti, vaikka olikin outoa pukeutua näin värikkäästi. Tummanvihreää ja tummansinistä farkun kanssa, on ihan out of my confort zone. Jollain tapaa tää asu tuntuu keväälle. Basic vaatetta basic vaatteiden kanssa, kuvaa hyvin mun pukeutumista just nyt. 

//

Realized my hair was getting long, somthing it never used to be when i still had long hair haha. I am a do it yourself person, so i decided to cut it myself. After i checked the prices in Norway for haircutting, there was no change i was gonna pay someone to do it. In the end, i think the end result is just perfect! Straight long bob which hits the shoulders. Next step is to dye my roots... I like to live on the edge with my hair i suppose! 

I love this outfit, even though its so colourful! Dark green, blue and jeans is a good colour combo i would say. 

8 kommenttia:

 1. On ihana asu!! Ite oon jotenki ihan kriisissä pukeutumisen suhteen, ni kiva nähä et joiltain sujuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Haha välillä kyl sitä täälläkin kriiseillään :---D esim tänä aamuna haha

   Poista
 2. Hyvin toimii farkunsinisen kanssa, määhän sanoin ;D Ja siis täällä kans yks oman elämänsä kampaaja, leikkuu plus värjäys hoidetaan aina itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sanoit! Siks kehtasin koittaa :---D Heh hyvä me!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää asu ja hiukset! Just sopivan rouheet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Tuntuu just että tää tukka antaa asennetta ;---)

   Poista
 4. Ihana asu!! Ja hiukset näyttää myös hyvältä, komppaan edellistä kommentoijaa :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Itsekkin tykkään tästä tukasta tosi paljon :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates