• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BEANIE


Jumitun usein vaatteiden kanssa rajoittaviin oletuksiin. Tän takin kanssa ajattelin, ettei toimi mikään muu kuin kokonaan musta kokonaisuus. Joko mustat farkut tai sikarihousut mustan villapaidan kanssa. Kuinka väärässä sitä taas ollaankaan haha. Nää farkut näyttää tosi kivalle karvatakin kanssa! Tai miksei farkut ylipäätänsäkkin. Oon välillä tosi rajoittunut siitä mitä mä puen päälleni (ei ehkä arvais blogin perusteella), enkä todellakaan oo se kokeilevin pukeutuja! Tykkään tutuista ja turvallisista komboista heh. Hyvä tässä nyt sitten kirjoitella muotiblogia. Välillä sitä herää miettimään että, miksi mä kirjoitan blogia. Jos en ois aloittanut silloin aikoinaan hyvän ystävän kanssa kirjoittamaan, tuskin oisin tässä missä oon nyt. Tällä hetkellä blogi on mulle niin automaatio, että tuntuis oudolta ajatella itseä ilman tätä. Toisinaan tää oo ihan hullun hommaa, rehellisesti sanottuna. Välillä mietin että onko tää mun juttu tarpeeksi hyvä, että kirjoitan blogia. Onko mun "tyyli" tarpeeksi jotain, että sitä kehtaa esitellä :---D Oli tai ei, tässä sitä nyt ollaan! 

Täysin sininen taivas tänään. Tuntuu niin keväälle, vaikka ulkona on pakkasta. Yritin saksalaiselle vaihtarille selittää kuinka nyt on jo kevät. Miten asiat on vaihtunut tammikuusta helmikuun loppuun, vaikka kaikki on täysin samanlaista. Koitin selittää miten marraskuu on täysin eri asia kuin tammi- ja helmikuu, koska hänelle ne on vain talvea. Yritin kertoa kuinka nyt on niin paljon valoisampaa, kuinka tuntuu keväälle ja kuinka pahalta marraskuussa tuntuu. En usko että oikein onnistuin. Vastaanotto oli vähän epäilevää. Eihän täällä olla vielä kevättä nähtykkään. Miten muka marraskuussa voi olla vielä pimeämpää? Vielä epäilevämmäksi se muuttui kuinka sanoin pitäväni Suomen kesää parhaana, verrattuna mihinkään muuhun maahan tai mantereeseen. Suomen kesä on kuulemma liian kylmä, mitä se joskus onkin. Kevät on mun lempivuodenaikoja (kaikkien näiden muun kolmen lisäksi). Pohjoismaiden kevät on jotain mikä on mulle tärkeää.

En malta odottaa kevättakkikelejä.

4 kommenttia:

 1. Jaana23/2/16

  Hih! Eka kun pläräsin vaan kuvat läpi niin olin että eiiijjeeii... Mutta sitten ku katoin uudelleen niin olin että JEA! Kyllä toi asu toimii kivasti ja näyttää sopivan ärhäkältä ja edgyltä :D Noi kuvat missä oot vähän vinottain, imartelee sua kyllä hyvin :) kivaa vaihtoaikaa Norjaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe kiva kuulla että toimii! :----D Mulla on paljon kivempi sivuprofiili kuin etuprofiili, huomaan aina suosivani just näitä vinottain olevia kuvia XD Ja kiitos, ihanaa kevättä sulle!

   Poista
 2. Oon samaa mieltä sun kanssa, että noi farkut sopii ton takin kanssa, mutta ei ihan samalla tavalla kun mustat vaatteet sopisivat... Noi on jotenkin pysäyttävämpi, näyttävämpi yhdistelmä, en tiedä miksi, ehkä siksi että useammin näkee nimenomaan siihen kokomustaan yhdistettynä tuollaisen kaltaisen takin... :D Mutta mää tykkään tästä!!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sepä se, en mäkään oikein osaa sanoa tästä kombosta mitään :---D Ihana kuulla että tykkäät!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates