• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

CHEAP THRILLS


Lemppariasu ja uniformu missä painelen meneen about joka toinen päivä! Monkista löytyneet mustat mommy-boyfriend-farkut on 'the pair' tällä hetkellä. Reippaat reiät ei tosin oo se optimaalisin vaihtoehto näihin pakkasasteisiin. Tää shearlingrotsi on niissä taas ihan kotonaan. Säikähdin viime viikolla, että apua onko pian tän takin kelit ohi. Mutta onneksi saatiin tänne vielä kunnon pakkaset! Tekispä BIKBOK tän takin mallisen mustan nahkarotsin, koska mä oisin varmasti ekana jonossa ostamassa sitä. Tää on vaan vieny mun sydämen kokonaan. 

Samaa vois sanoa näistä valkoisisa Stan Smitheistä. Valehtelisin jos väittäisin ettei tää oo mun lemppari kenkämalli atm, koska omistan nää mustinakin ja haaveilen tummansinisistä mokkaisista yksilöistä. 

Mitä tänne Norjaan kuuluu, muullakin kuin vaatetasolla? Tuntuu että oon vihdoinkin päässyt siihen opiskelurytmiin ja tuntuu että oon yliopistolla, niin kuin Oslossakin jo kuin kotonani. Pian alkaa olla kaikki kurssit jo puolessa välissä, onhan tässä nyt jo puoltoista kuukautta jo opiskeltukkin. On saanut istua luennoilla, en varmaan oo näin paljoa viettänyt tunteja luennoilla sitten fuksi vuoden. Oon pitänyt kolme esitelmää jo ja lukenut about 200 artikkelia. Ainakin melkein. Täällä on käytäntönä se, että jokaiselle luennolle tulee lukea 3-4 artikkelia etukäteen ja koska mulla on viis kurssia, tekee se about 20 artikkelia viikossa. Opiskeluviikkoja on ollut noin 5, joka tekee yhteensä 100 artikkelia. En tosin oo näitä kaikkia lukenut!!! (älkää kertoko kellekkään) Kaikki täällä on erilaista kuin Suomessa. Luennoilla pitää olla oikeasti aktiivinen, koska noin 30% arvosanasta tulee tuntiaktiivisuuden perusteella. Kaikki on tarkasti säädeltyä ja luennot pitkiä ja interaktiivisia. Tähän päälle vielä norjan kielen kurssi, niin voitte uskoo että oon ihan loppu aina perjantaisin. Heh ei puhettakaan siitä että jaksaisin lähtee mihinkään juhlimaan XD Tunnen oloni niin vanhaksi ja kypsäksi jo. 

Muuten kuuluu hyvää, tykkään tästä fiiliksestä mikä mulla on täällä. Oon löytänyt omat juttuni ja oppinut miten julkinen liikenne toimii täällä. Tuntuu että oon siinä hilkulla ennenkuin opin kunnolla puhumaan norjaa. Päivittäisessä kanssakäymisessä pärjään aikalailla jo pelkästään norjalla! Ymmärrän joka päivä enemmän ja enemmän, mikä johtuu varmaan siitä että katson kaikki teevee sarjat norjalaisilla tekstityksillä haha. Oon löytänyt lempparikaupunginosat, osaan suunnistaa keskustassa ilman karttaa ja google mapsia ei enää oikein tarvi kaivaa esille ulkona ollessa. Tuntuu että mä kuulun tänne, tähän maahan, kaupunkiin ja meidän kämppään. Tuntuu että voin olla oma itseni, oon löytänyt hyviä uusia kavereita joiden kanssa voi käydä sushilla ja kahvilla. Että sellaista! Mitä teille kuuluu, missä te meette!?

//

My everyday uniform atm. Loving these jeans, which are new from Monki. The ripped feature of them doesnt suit so well the minus degrees we are experiencing atm though.... This shearling jacket though - the best option for this weather! I hope BIKBOK will make the same model into a black leather jacket, id be the first in line for that. 

Third fave is stan smiths, cant get over how much i love them. If you recall, i have them also in black and i am dreaming about the blue suede versions. 

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten tuli hyvä mieli noista sun kuulumisista! Huippua että kaikki on alkanut sujumaan :) Itse lueskelen vain pääsykokeisiin ja treenailen ja asukuvailen siinä välissä tasaiseen tahtiin.. :D

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh ihana kuulla! Tsempit lukemiseen, mä en varmaan enää kykenisi pääsykoe urakkaan :---D

   Poista
 2. Ihana tosiaan kuulla, että siellä kaikki sujuu noin mallikkaasti! Kyllä se vaan tekee ihan älyttömästi yleiseen jaksamiseen ja fiilikseen, jos tuntee löytäneen paikkansa :) Täällä ihan hirvee kandikiire ollu pari päivää ku oon taas vähän venyttäny hommia, nyt lähen painaa hommat ainaki lähes tulkoon loppuun, piti tulla välissä vaan piristään itseeni sun blogilla! >:D Ps. kattelin eilen just lentoja sinne... Pss. sekin oli piristyspaussi eilisen kouluhommien keskellä puoliltaöin :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyl auttaa niin paljon, kun on kotiutunut! Eikä muistan kun itse väänsin kandia :-----D Tsempit siihen!! Pitää alkaa vähän aikatauluttaa, mulla on pari ideaa mitä voitais tehdä! ;---)

   Poista
 3. Huh, aikamoista lähteä Norjaan opiskelemaam. Mut siis hienoa! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo välillä tuntuu että tää on ihan hullun hommaa :----D Mut kyl tää tästä!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates