• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GREYSCALE


Olin jo luovuttanut toivosta. Todennut, että mun lyhyehkölle tiimalasi/päärynä-vartalolle ei vain yksinkertaisesti oo mahdollista löytää hyvältä näyttäviä harmaita ribbineuloksisia flared housuja. Jokainen pari mitä oon kokeillut on saanut vaan mun reidet ja jalat kokonaisuudessa näyttämään lyhyiltä ja paksuilta. Mikä ei ehkä oo se mielikuva mitä haluisin antaa :-----D Selasin BikBokissa alerekkejä sivusilmällä, olin jo itseasiass lähdössä poissa liikkeestä, kun bongasin yhden parin harmaita pöksyjä. Never denim malliston ribbi-neulos-housut ja koossa L. Ikuisena optimistinä päätin kuitenkin kokeilla näitä jalkaan ja ihme ja kyllä, nää on just eikä melkein oikeen kokoiset! Täydellisen malliset mun kropalle ja oikeesti imartelevat päällä! Ok ehkä nää on vähän liian pitkät (varsinkin märillä kereillä saa kiskoa housuja korviin) ja ehkei näiden kuuluisi nousta niin korkealle kuin nää mulla nousee ja ehkä nää on suunniteltu olemaan kireemmät. Mun suunnilleen oikeen kokoiset ainakin haha.

En tiiä ajatteleeko joku niin, että on noloa mulle, se että nää L kokoiset housut on mulle sopivat? Kyllä se mua vähän naurattaa, että jaaha sitä ollaankin L kokoa, mutta loppujenlopuksi mulle tärkeää on vaatteissa se miltä ne näyttää päällä eikä se mikä koko siinä lapussa lukee. Jos nää housut sattuu siinä koossa näyttämään hyvälle mun päällä, niin totta hitossa mä ne ostan! Nää on maailman mukavimmat housut jalassa ja yhdistettynä reilunkokoiseen poolovillapaitaan, kokonaisuus ei voi olla muuta kuin hyvä. Flared housut tuntuu toimivan erittäin hyvin pidemmän mallisten yläosien kanssa. Nyt enää toivoisin, että mulla ois täsmälleen saman sävyinen villapaita, jotta voisin pukeutua settiin!

 Ei mulla oikein muuta kuin että ihanaa torstaita!

//

I had already given up hope to find the perfect pair of grey ribbed flared pants. All of them were too long, too unflattering etc etc. Then i found this pair form BIKBOK from sale, when i was just randomly browsing through the clothes. Even though the label said L, i took a risk and tried them on. And they fit! They are just the perfect model, length and everything for me! Might be a bit funny that the size L is for me, but hey what the hell. I dont care what the label says if the piece of clothing looks good on me. This pair seems to be the best fit to my relatively short and pear shaped body, makes my legs look longer and slimmer. 

These are the most confiest pants on earth, perfect for mondays, longdays or holidays. I love the combo of flared pants + long turtleneck. Confy and chic.

Thats all i have to say, have an amazing thursday!

8 kommenttia:

 1. Järkytyin omalla kohdalla kun jouduin kerran ostamaan L-kokoisen paidan. Olin että miten tämä voi olla mahdollista kun normaalisti käytän S vaatteita.
  Paita vaan oli niin pientä tekoa ja materiaaliltaan sellaista, että kun kerran heittää pesuun niin varmasti kutistuu, joten ei auttanut ees M nappasta mukaan vaan siks et ois ees vähän sinne omaan kokoon päin, haha :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä :---D No onneksi sitä itse kuitenkin tietää ettei oo "L" kokoinen :--P Monet vaatteet on kyl kooltaan niin erilaisia verrattuna toisiinsa, riippuen merkistä!

   Poista
 2. Kiva setti! Koko on vaan numero (tai kirjain..) :P ne vaihtelee mullakin välillä niin paljon ja samankin firman eri tuotteiden sisällä :D XS, L, who cares :P se on se milt se näyttää ja noi ällähousut näyttää hyvältä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Koko on todellakin vaan numero! Nää on kyl ihan parhaat pökät ;----)

   Poista
 3. Anonyymi6/2/16

  L-kokoisena, kuitenkin normaalipainoisena ihmisenä tuntuu nyt vähän siltä, että täällä pidetään ällää läskinä. Onko siis mulle noloa, kun olen l-kokoinen? Pitäisikö olla onneton, kun L on mun koko? Mielensäpahoittaja asialla, kukkahattu ilmeisen syvällä päässä, tästä blogista vaan kun on yleensä tullut niin hyvä fiilis etkä ole ennen tuominnut ketään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä anteeksi! Tarkoitus ei todellakaan ollut viitata että l koko olisi sama asia kuin läski! Tälläset asiat on tietty aina vähän hölmöjä tuoda esille, enkä ajatellut tätä asiaa loppuun asti. Tarkoituksena oli tuoda esille se, että vaatteiden koolla ei ole mitään merkitystä vaan sillä että ne sopii päälle! En todellakaan halunnut vihjailla että joku vaatekoko on "huono" "iso", vaan todeta että mä usein Käytän täysin erikokoisia vaatteita. Toivottavasti tää vastaus vähän selvensi mun ajatuksia tän tekstin suhteen ja välittää sen että oon pahoillani!

   Poista
 4. Ihana asukokonaisuus, Reetta!

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates