• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

PASTEL COLOURS IN THE WINTER


Vaaleanhaaleansininen ei oo ehkä se eka väri minkä talvella kiskoisin päälle. Uppoudun joko tummaan tai sitten kokonan vaaleaan. Huvittavaa on se, että nää housut on yksi mun vaatekaapin väripilkuista. Pastelli värit toimii näin keskitalvellakin, vaikka ne mielletään yleensä kevään merkeiksi pukeutumisessa, kun ne pukee muuten tummanpuhuvaan asuun. Vaaleansininen ja musta luo mielenkiintoisen ja kontrastisen väriparin. Jokin siinä, että alaosa on vaalea, eikä normaaliin tapaan tumma, lisää koko asun silmäänpistävyyttä. Ihmisille (kuten mulle), joille värien yhdisteleminen on vaikeaa, suosittelen tätä taktiikkaa; yhden värin yhdistämistä mustaan tai valkoiseen. Ei voi mennä pieleen! 

Satsasin uusiin mustiin korollisiin nilkkureihin, koska vanhat on about kuus vuotta vanhat varmaan :----D Ja ne on suomessa. Tuntui elämä ja kenkäkaappi jotenkin tyhjälle, ilman mustia korollisia nilkkureita. Nämä on H&Mn premium quality mallistoa ja kokonaan mokkaa! Onneksi sain nää(kin) ostettua alennusmyynneistä niin hintakaan ei ollut kovin paha. Nyt pitäs vaan sit vielä odotella sitä että kelit osuu vähän paremmin kohdilleen, koska näillä ei oikein voi mennä loska sohjoon kahlaamaan. Pienikin korko kengässä saa kyllä heti olon tuntumaan ryhdikkäämmälle ja vaatteiden istumaan paremmin!

//

Baby blue might not be the colour you choose to wear in the winter. I specially cover myself with dark colours or then just white. The funny thing is that these pants represent the colourful part of my  closet haha... I think that pastel colours work in the winter time too, at least when paired up with some chunky knits and black colour scheme. Baby blue and black is an interesting colour pair with a lot of contrast. I also like the combo of a light bottom with a dark top, it makes everything just a bit more interesting. For people who find it hard to pair colours (like me), i would suggest trying some colour and pairing it with just all black or white. Cant go wrong with that!

I recently bought new pair of heeled ankle boots, the ones in the pictures. The old ones i have are super old and currently located in Finland. My shoe closet seemed so empty without a good pair of black ankle boots. These are from the premium collection from H&M! I love the effect heeled shoes make to any outfit, it just looks more put together and gives structure. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Oon kyllä oikeesti ehkä hiukka kateellinen tolle sun tyylille :'D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh kiitos kiitos! Haha eikä :'--D En ikinä itse aattele että mulla ois ees "tyyli"!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Näissä kuvissa on joku, mikä jättää niinkö miettimään, ei pysty vaan scrollaamaan ohi, mutta en tiiä mikä se on. Ehkä se on noi vaaleansiniset housut, kun ei ehkä tosiaan oo se talvisin valinta... Tai sit se on se, että sulla on hiukset molemmilta puolin sun korvien takana, näytät jotenkin erilaiselta, mutta hyvältä edelleen! Ja oot niin oikeassa siitä, että korollisilla kengillä on kumma vaikutus ryhdikkyyteen :D

  kiiainnanmaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :---) Se tekee kyl heti erinnäköiseksi kun vetää hiukset korvien taa! Varsinkaan kuvissa en varmaan koskaan pidä hiuksia kokonaan kiinni tai korvien takana :--P Korot on kyllä niin hyvä pick-me-up, pitäs useammin käyttää!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates