• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SØNDAGSTUR


Yksi norjalaisimmista jutuista mitä voit tehdä, on sunnuntaikävelyt. Sunnuntaisin lähdetään haahuilemaan kaupungille, metsään, merenrantaan tai järvenjäälle, minne ikinä sitä nyt sattuukaan kaipaamaan. Parhailla reissuilla pysähdytään kahville tai pidetään eväspaussi. Tän viikon kävely suunnattiin St. Hanshaugen nimiseen kaupunginosaan, joka on ehkä kauneinta aluetta arkkitehtuuri-mielessä Oslossa. Tulee väistämättä mieleen Pariisi näistä rakennuksista, joten täällä on hyvä lievittää Ranska ja Pariisi ikävää!

Bomber, Timberlandit ja kokonaan harmaa collegepuku-kokonaisuus on paras valinta sunnuntaille. All everything kokonaisuudet samasta väristä tuntuu nyt just mun jutulle, sekä niiden kokoaminen asuksi on naurettavan helppoa. Kuvat on muuten otettu mun fisheye linssillä, jota en ookkaan koskaan ennen asukuviin käyttänyt. Täysin eri fiilis tulee kuviin tällä linssillä ja taidan kyl kokeilla sitä uudelleenkin! 

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja ens viikkoa :---*

/

One of the most norwegian things to do, is to take a sunday walk. Todays destination was part of the city called St Hanshaugen, which is one of my favourite parts of the city! It reminds me so much of Paris! Bomber, Timberlands and grey college is the perfect fit for a sunday walk and i have been loving the all everything combos lately. They are so easy to put up! 

Have a great sunday eve and next week :---*

4 kommenttia:

 1. Wau miten upea tyyli ja koko blogi!! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento käppäilyasu ja ai että mitä maisemat! :) Itsekin usein valitsen Timpsut jalkaan ja jotain mukavaa päälle rentojen päivien ja pitkien kövelymatkojen varalle! Pakko vielä vinkata, että ulkoasu ei jostain syystä toimi Safarilla :( Etusivu jumittaa pelkkään "bannerikuvaan" joka peittää täysin muun sisällön scrollatessa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää alue kaupungista on kyl super kiva :---) Höh eikä! Itse kun en käytä safaria niin eipä oo tullut tietenkaan ajatelleeksi ettei sillä toimi ollenkaan, kiitos kun sanoit! Mut en kyl tiiä yhtään miten lähteä tätä korjaamaan :---(

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates