• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SNEAKER COLLECTION1. ADIDAS STAN SMITH* 2. ADIDAS SUPERSTAR 3. ADIDAS STAN SMITH 4. REEBOK GL6000* 5. ADIDAS ZX500* 6. ADIDAS XZ FLUX*

Mukana olevat lenkkarit, pari paria saattaa olla vielä kotona Suomessa kuten kahdet Niken roshe runit ja yhdet air maxit, joita sisko salaa aina lainaa... Tästä ehkä huomaa kuinka paljon rakastan adduja! Reebokit oli viimeiset kengät mitkä tungin vielä laukkuun lähtiessä mukaan, muuten ois koko kavalkaadi ollutkin pelkkää Adidasta hehe. 

Ehdoton lemppari väri tennareissa on valkoinen, ja sen jälkeen musta. Siksi oonkin vähän yllättynyt että tykästyin baby pink värisiin kenkiin niin paljon että raahasin ne uuteen maahan. Jos mun pitäisi valita vain yksi pari, jonka saisin pitää, valitsisin superstarit. Ne taitaa olla mun all time favourite kengät, näistä myös vanhimmat. Totesin pari päivää sitten, että näiden ostaminen taisi kääntää mut lenkkaritytöksi ihan kokonaan. Mun "salaisuus" kenkien ostamiseen on se, että tsekkaan aina myös lasten mallit, koska ne on usein täysin samanlaisia ja kokojakin riittää yleensä tarpeeksi pitkälle. Lasten 38 2/3 on sama kuin aikuisten 38 2/3 ja esimerkiksi mustat Stan Smithit ja Superstarit on lasten puolelta! 

Mikä on teidän suosikki?!

//

My collection of sneakers, here in Norway. I might have some pairs at home waiting for me, which my sister always uses secretly... As you might notice, i loooove adidas shoes! All of these are from adidas, exept the one pair from Reebok. Antoher thing you might see is that i prefer white sneakers over everything anb black ones are the second best. Im not so good at wearing oloured sneakers, cause then youll have to think about the colours of the rest of your outfit haha..

My all time favourites are the superstars, how about you?*saatu/gifted

4 kommenttia:

 1. Reebokit ja kokovalkoset on mun lempparit vaikka kaikki kyllä ottaisin tänne mieluusti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe oon kyl aika tyytyväinen mun kokoelmaan ;---D

   Poista
 2. Noi Reebokit!!! En kestä. Haluisin tommoset nudet tennarit täydentämään kenkäkokoelmaa, ihan mielettömät!

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita kestää!! Nää on kyl just hyvä värillinen lisäys pakkaan ;---) ja nää kengät on ehkä maailman mukavimmat jalassa kaiken lisäksi!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates