• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SPRING TRENDS A-ZAurinkolasit ja mitä oudommat sen paremmat
Bomber jacket
Culottes
Denim on denim
Elegantit pastellisävyt
Flares
SpaGetti olkaimet
HalterneckIsot linjat & kerrospukeutuminen
Juoksukengät as in tennarit
Kukkakuosit, mitä isommat sen paremmat
Loaferit
Midi mitta
Naisellisuus
Off-shoulder paidat ja mekot
Pitsi & mitä läpikuultavampi sen parempi

orginal sources can be found from my Pinterest

Puoli Quu laukku
Raidat & ruudut
Slip dress yöpaitamekot
Tolppakorot mummomallissa
Uni colour
Verkkomateriaalit & läpikuultavuus
Wrapped waist
MiX kuosit
Ysäri
Zen eli boheemit vaikutteet

Mikä on teidän lemppari aakkonen? Allekirjoittanut liputtaa Ysärin, Uni colourin ja Slip dressien puolesta! Musta tuntuu viimeinkin siltä, että oon todellakin löytänyt 'oman tyylini', joten trendien perässä juokseminen ei enää ehkä tunnu niin viehättävälle ja mielenkiintoiselle, kuin ennen. Rakastan mun klassikkoja, valkoisia teeppareita, vintage farkkuja, addun lenkkareita ja isoja villapaitoja, enkä nää itseäni luopumasta tästä 'jutusta' mikä mulla on nyt meneillään. Tärkeää taitaa olla se, että viihtyy omassa tyylissään, omissa vaatteissaan, sen sijaan, että yrittää liikaa. Sehän trendien seuraamisessa pitäisi ollakkin ideana, ettei omasta jutusta kannata luopua, vaan poimia sen sijaan ne kirsikat kakun päältä. Mikä nyt sattuukaan muodissa olevan. Trendikäs ja tyylikäs kun tarkoittaa niin eri asiaa. 

Voin täysin allekirjoittaa sen, että oman tyylin löytäminen on vaikeaa. Mulle se ainakin oli! Oon haahuillu vaikka minkälaisissa kokonaisuuksissa, päätyäkseni tähän pisteeseen missä mä nyt oon. En kehtaa katsoa mitä oon pukeunut päälle pari vuotta sitten, koska nykyään ne kokonaisuudet tuntuu niin 'noloille', vaikka silloin oon ollut niistä fiiliksissä. Toivottavasti parin vuoden päästä nää asukuvat ei aiheuta myötähäpeää! Välillä häkellyn valtavasti kun saan kommenttia siitä, kuinka mulla on hyvä tai inspiroiva 'tyyli' ja mietin siinä sitten, että onko mulla ees tyyliä? Pukeudun niin yksinkertaisen tylsästi monesti. Pointti on se, että pitää luottaa siihen omaan juttuun, omaan tyyliin, eikä lähteä seuraamaan/kopioimaan muita liikaa. Inspiroituminen on aina hyvästä, mutta johonkin se raja on hyvä vetää. 

8 kommenttia:

 1. Ahh mikä inspiraatiotulva...

  VastaaPoista
 2. Viimeinen aakkonen on mun lemppari ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahh boheemi tyyli on jotain ihanaa!

   Poista
 3. Tosi hyvä postaus! Enkä osaa ees päättää mikä ois lemppari kun niitä ois niin monia...:D Ja itekkin oon miettiny tota ihan samaa että muodissa ei ole tarkotus välttämättä kokeilla ihan jokaista trendiä ja villitystä vaan poimia sieltä ne omat lempparit ja yhdistellä niitä niihin omiin klassikkoihin. Ja mäkin olen lähiaikoina löytänyt myös tyylini mikä on aika ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kiitos! Haha oli itsekkin vaikee valita, niin monta juttua mistä oon innoissani! Oman tyylin ja jujun löytäminen on kyl ihan parasta :----) Ja tietty uusista trendijutuista innostuminen :---D

   Poista
 4. Hauska listaus !! Omia suosikkeja on A eli aurinkolasit, D eli denim on denim ja L eli loaferit ! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitäs saada kyl kevääksi uudet aurinkolasit! :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates