• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

UNLACED BOOTS


Vaikka mulla on vain puolet mun vaatteista täällä Norjassa mukana, sellainen talvipainotteinen puolisko, huomaan etten kaipaa Suomeen jääneitä kamoja. Harvoin tulee mieleen että tarvitsisin juuri jotain tiettyä vaatetta, hävettää myöntää mutta en oikein ees muista mitä vaatteita mulla on Suomessa. Meinasin kirjoittaa kuinka 'helppoa' pukeutuminen on, kun mukana on vaan lemppari vaatteet, mutta jäin miettimään että miksi omistan mitään muuta kuin lempparivaatteita? Jos en muista vaatteita mitä mulla on Suomessa onko ne säilyttämisen arvoisia? Suurinosa on varmasti niitä melkein 'lempivaatteita' jotka on kiva omistaa, koska niitä tarvitsee johonkin tiettyyn asiaan. Kun taas osa, on niitä surullisia tapauksia jotka ei vaan oo enää niin kivoja. 

De-cluttering on ollut aika trendikästä viimeaikoina, mutta pakko sanoa että siinä on peränsä. Suomessa mulla on iso kasa kerääntynyttä tavaraa, joka vain on. Täällä sen sijaan mulla on hyvin vähän ns. käyttötavaroita ja se mitä mä kaipaan on mun kirjat. Oon huomannut että kirjat saa mut tuntemaan että oon kotona. Haha no ehkä kaipaan myös joitain kenkiä mitkä ei mahtuneet mukaan!

Luopuminen on välillä hyvästä. Onneks kaikesta ei kuitenkaan tarvitse luopua. Tiedostan että tykkään omistaa asioita, kuten vaikka kirjoja. Ja mustat Timberlandit voisin myös omistaa, näiden sinapin väristen lisäksi. En näitä ostaessa osannut arvata kuinka paljon näitä tulisin käyttämään, heittämällä käytetyin kenkäpari talvella mun kavalkaadista. Ennustan meille pitkää suhdetta, varsinkin kun saimme jälleen lunta maahan Osloon! Toisaalta en malta odottaa että voin yhdistää nää vaikka farkkushortseihin ja kesäiltaan.

//

Realising how little things you actually need to feel home. Only thing i am missing from finland, my home is my book collection. Books make me feel like home. De-cluttering has been trendy lately and i can really see the point of it. I cant actually even remember what clothes i left in Finland. Having only a little amount of clothes here has been making dressing up so much easier. When you just have your favourite pieces with you, you cant really go wrong. 

2 kommenttia:

 1. Noi housut on tosi kivat, mistä ne on? :) Olisi kiva jos voisit kirjoittaa aina vaatteidesi ostopaikat asujen yhteyteen :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, nää on Monkista! Oon tehnyt päätöksen etten kirjoita ostopaikkoja, koska haluan mieluummin inspiroida ihmisiä käyttämään omasta kaapista samantyylisiä vaatteita, sen sijaan että kannustaisin ostamaan samat vaatteet kuin minulla on. Toinen syy on se, että suurinosa mun vaatteista on vuoden-kaksi vanhoja, tai kirpparilta, joten niitä ei enää saa mistään :----D Aina saa jättää kommenttia tietenkin, jos kiinnostaa mistä jokin vaatekappale on :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates