• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

2 MUST HAVE ITEMS FOR SPRING


BOMBER JACKET // ROUGH CUT JEANS

Jos pitäisi valita vain kaksi kevään ykköstrendiä, niin mä sanoisin bomber takit ja revityt farkun lahkeet. Revittyjä farkkuja on näkynyt jo niin pitkään, että oli aikakin jo keksiä pyörä uudelleen. Rosoiset farkun lahkeet näyttää paljon kevyemmälle kuin se ainainen punttien kääriminen ja on maailman helpoin toteuttaa kotona diy-meiningillä. Sakset vaan käteen ja leikkaamaan. Autenttisimman jäljen saa aikaan sillä, että repii kankaan käsin. Tällöin alkaa langat itsestään harottamaan, verrattuna saksittuun siistiin jälkeen. Mitä huolettomampi jälki sen parempi! 

Oman _täydellisen_ bombertakin löysin Monkista, mistäs muualtakaan! Värivaihtoehtoja tämän lisäksi oli ainakin valkoinen ja punainen ja tämän malli on just täydellisen rento, vähän pidemmän puolinen ja mattapintainen. En jostain syystä syty ollenkaan niille tikatuille, kiiltäville ja hyvin tyköistuville yksilöille jotka jää paljon lantion yläpuolelle. Oon tunnetusti tälläinen oversized-liputtaja, siksi otin omani M-koossa. Hintaa tällä oli 400NOK, ja eurohinta tais olla verkkokaupassa jotain 45€ luokkaa. En malta odottaa että tällä tarkenee ulkona. 

Mun kaksi tän kevään tyylin kulmakiveä, mitkä on teidän!?

//

If i had to pick two best fashion picks for this spring, my picks would be bomber jacket and rough cut jeans. Ripped jeans has been in for so long, that it was time to change the game already. This is the most easies DIY project, just cut the ends ofyour jeans of haha

My perfect bomber is form Monki and they had in addition to the balck one, also white and red colours on stock. I love the relaxed look of this one and of course took it in size M, to get the oversised vibe going on. 

Which are your fave spring items?

2 kommenttia:

 1. Nahkatakki ja mustat pillifarkut joissa revityt lahkeet ja polvet auki! Ja täällä kans yksi joka tykkää isoista takeista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh noi on kyl niin hyvä kaksikko, munkin lemppari! Hahaa isot takit on parhaita ;---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates