• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ARCTIC BEACH


Jos Tromssasta jää jotain mieleen, on se kaikki ne uskomattomat rannat. Täydellsiet hiekkarannat, henkeäsalpaavine maisemineen. Joita tuskin kukaan koskaan käyttää. Vesi on yhtä turkoosia kuin lämpimimmässä tropiikissa ja hiekka on hienoa ja siihen tekee mieli upottaa varpaansa. Olisin voinut viettää tällä rannalla tunteja, mutta kylmä todellisuus oli se, että tuulen ollessa varmaan lähempänä 20 m/s kuin kymmentä, sormet jäätyivät pystyyn kuvia ottaessa ja silmät valuivat yhtenään. Mutta kaunista siellä oli, niin kaunista. Tänne on pakko päästä kesällä. 

//

Something that stuck to my mind about Tromso, was all the beautiful beaches around the islands. With breathtaking views and turqoise water, you could have believed we were in tropic. But the cold reality was, that it was of course freezig cold there. I have to come here again in the summer. 

4 kommenttia:

 1. Huikeita maisemia kyllä! Norjassa kyllä olis hieno käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Norja ei ehkä tuu ekana mieleen kun miettii matkakohteita, mutta suosittelen kyllä käymään! Varsinkin pohjoisessa ;--)

   Poista
 2. Noi rannat on kyl ihania! Reykjavíkissäkin on ainakin yks. Se oli ihan mun lemppari, kun ei sattunut tuuli osumaan kohdalle olis voinut kuvitella olevansa jossain Kanarialla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hmm pitää koittaa bongaa tuo Reykjavikistä, jos jää ylimääräistä aikaa jollekkin päivälle!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates