• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BANDANA


Ehkä helpoin piristys asuun kuin asuun, on kietaista vanha kunnon bandana kaulaan. Toimii ainakin bombertakin ja trenssin kanssa! Tuntuu, ainakin itselle, että huivi toimii paremmin lyhyellä tukalla, mutta toisaalta oon nähnyt myös loistavia yhdistelmiä pitkän tukan kanssa. Et loppupeleissä sillä ei taida olla mitään merkitystä! Omalle naamalle tuntuu sopivan huivit paremmin lyhyen tukan kanssa, niin kokonaisuus ei muodostu liian raskaaksi. Tässä myös tää the-bomber-takki, voisin käyttää tätä ihan koko ajan haha. Yksinkertaisinta on yhdistää mustavalkoinen bandada musta-harmaaseen asuun ja se tuo heti lisäefektin muuten yksinkertaiseen kokonaisuuteen. Bomberin kanssa tuntuu toimivan mikä tahansa, collegepaidat ja puvunhousut tai poolopaidat ja minihameet. Ehkä vaatekaapin muovaantumiskykyisin vaatekappale!

Tromssan pakkasten ja lumimyrskyjen jälkeen Oslon kevät tuntuu aika ihanalle ja lämpimälle. Tromssassa sai kahlata hangessa polvia myöten ja täällä voi tepastella tennareissa ja nilkat paljaana! Toivottavasti ehdin opiskeluilta myös nauttia keväästä, eikä tarvitse lukkiutua koko päiväksi kirjastoon.  


//

The best accesorie for spring in my opinion is a bandana-scarf. It fits with everything and gives the outfit that something, the extra factor. I feel like, for me scarfs look better with short hair, but i have seen some killer combinations with long hair too. So basically, it works for everyone. I love to pair ot with either a bomber-jacket or a trench-coat. The easiest way to wear it, is to choose a black and white scarf and pair it with a monochromic outfit. Cant really go wrong there id say! I love how with bomber, everything seems to work. Collegeshirts and suitpants, turtlenecks and miniskirts. Might be the most convertable piece in my wardrobe!

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva asukokonaisuus! :3 ja mahti idea laittaa toi bandana-huivi tähän asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä olin ihan fiiliksissä kun keksin tän kombon :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates