• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BLACK AND GREEN

 SNEAKERS / REEBOK / JUNKYARD.FI* 

Jos bomberit on lyöneet tänä keväänä läpi, sen on tehnyt myös pyöreet aurinkolasit. Haaveilein RayBaneista klassisessa pyöreessä muodossa, mutta päädyin köyhyyksissäni sitten replikoiviin GinaTricot laseihin. Tänään matkalla kampukselle paistoi aurinko niin lämpimästi ja kirkkaasti, että meinasin läkähtyä tässä asuvalinnassa! Viisi minuuttia sen jälkeen kun pääsin sisälle, satoi taivaan täydeltä loskaa. Perinteinen kevätsää, eh? Muutenkin täällä tuntuu olevan vuoropäivin joko talvi tai kevät. 

Oon miettinyt aina, että koska mulla on näin pyöree naama, ei pyöreet lasit mulle koskaan sopis. Mutta väärässä oltiin taas, joku saattaa muistaa että mun ihan silmälasitkin on pyöreet! Et kannattaa ihan rohkeesti testaa aina uusia aurinkolasimalleja, saattaa käydä niin että löytyykin se just sun kasvoille paras malli. Pyöreet lasit todellisuudessa tasapainottaakin mun aika kulmikasta nassua. Asu on tältä päivältä kun otin itseeni niskasta kiinni ja lähdin koululle opiskelemaan. Useesti käy niin että valitsen kotoa käsin opiskelun, mieluummin istun sohvalla verkkareissa kuin kirjastossa farkuissa. Musta ja vihree toimii yhdessä niin hyvin! Ja koska kevät, vaaleanpunaiset tennarit oli pakko vetää jalkaan. 

Haluisin kertoa teille että teen täällä vaihdossa, Norjassa koko ajan jotain super siistiä. Mutta karu todellisuus on se, että arki rullaa aika vahvasti päälle. Myös se että täällä joutuu oikeesti opiskelemaankin jotain, vaikeuttaa muuta elämistä. Oon ihan rikki, kun mulla on tiistaisin ja torstaisin n 10 tuntia luentoja päivän aikana. Sen jälkeen sohva ja viltti on maailman paras kombinaatio XD 


//

If bombers are hot this spring, so are rounded sunnnies! I was hoping for the RayBan rounded ones, but since my budget didnt allow them i had to go for the replicas. Today was such a spring weather that i was boilind in the sun in this outfit combo. After 5 minutes though it started snowing heavily. Feels like there is spring and winter every other day. 

I always thought that round woulndt be the shape for my face, but i was wrong again haha. It seems to give the perfect balance for my face. Lesson of today is to try out everything before your making your judgement. The outfit is from today, what i wore to uni! I surpised myself that i actually went there to study cause im more like a stay at home study kinda person. Sofa is just more confy!

I love the combo of black and green. Bomber and turtleneck. Sunnies and tied up hair. *SAATU/GIFTED

2 kommenttia:

 1. Wow toi takki! Tuli itsekkin juuri hommattua melkein samanlainen takki ja rakastuin heti :) Upea asukokonaisuus!
  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥♥ Tää oli mullakin rakkautta ensisilmäyksellä ;---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates