• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

CHLOÉ FAYE INSPIRED


En ole merkkilaukku tai luksuslaukku ihmisiä. Mulla ei oo koskaan ollut 'pakko saada' momenttumia hyvin kalliin laukun kanssa. M-u-t-t-a jos voittaisin lotossa ostaisin itselle ehdottomasti Chloén Faye laukun mustana. En tiedä mikä tekee juuri tästä laukusta sen täydellisen, mun laukun, mutta oon rakastunut. Todellisuudessa on tämä laukku tietenkin aivan liian kallis mun budjettiin. Enkä varmaan koskaan tuu sitä ostamaan. Oon kuitenkin metsästänyt pikkulaukkua, jonne mahtuu lompakko, kännykkä ja kamera helposti. Mikä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi tehtäväksi! Alunperin etsin nimenomaan mustaa (teko)nahkalaukkua, jonka saisi kivasti olan ylitse.

Kunnes näin tän veskan. Vaikkei tää ookkaan musta, en voinut vastustaa. Nuden-harmaa väri on todennäköisesti yhtä monipuolinen käytössä kuin mustakin ja toisi ehkä kaivattua vaihtelua mun kokonaan mustaan laukkukokoelmaan. Tää on GinaTricotista ja eurohinta tällä on 29.90€, mikä on juuri ja juuri mun hinta kipurajan sisäpuolella haha... Tää on just täydellinen, rento, yksinkertainen, pelkistetty kirjekuorilaukku joka kuitenkin imee sisäänsä kaiken tarpeellisen, enkä todellakaan pannut pahaksi näitä Chloé Faye viboja (aka tota metalli ympyrää). 

Enää pitäisi löytää kokonaan musta shopper bag, jonne menee läppäri helposti sisään. Tämäkin on yllättäen aika vaikea rasti XD

//

I have fallen in love with the black Chloé Faye bag, but its sadly way too expensive for my budget. Girl can always dream right? I have been searching for the perfect minimal black small bag, which can hold my camera, phone and wallet easily and it has been quite challenging to find one. When i saw this grey-nude bag, i couldnt resist! Its the perfect bag, which has space for eveything, its minimal and classy and the perfect shape also. I think this colour can be as multiuseful as black is, so i took a risk and bought it. I didnt also mind the Chloé Faye inspired details on this... 

2 kommenttia:

 1. Aina sillon kun täytyis jotain löytää, ni eihän sitä löydy sit millään! Mutta jos muuten vaan menee kattelee, ni johan löytyy kaikenlaista. Miulla on ollu tarvetta samankokoselle laukulle, ja ostinkin sellaisen vuosi sitten h&m:ltä. Oon käyttänyt sitä lähes joka päivä, joten sen muoto alkaa olla mennyttä ja koko veska kyllästyttää minuu suunnattomasti. Silti nappaan sen mukaan joka päivä, kun se on just täydellisen kokoinen. Oon vähän kulutushysteriaa vastaan, joten ei tunnu hyvältä ostaa toista samankokoista laukkua vaan kyllästymisen takia. Muuten kun miulta kyllä noita laukkuja löytyy. Toi siun löytämä on kyllä nätti, vaikka miunkin mielestä hinta on ton kokoselle laukulle aika ylärajoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo niinhän se on ku ettimällä etsii niin mitään ei löydy....ja sit ku vähän vaan kiertelee niin ei hyvää seuraa XD Toi on kyl niin hyvä pointti, minkä kerroit kulutushysteriasta. Mä perustelen ostoksen itselleni sitä kautta, että jos tiedän käyttäväni sitä paljon ja usein ja aina kun voin, niin se on sallittu ostos. Tai jos oon pitkään etsinyt/haaveillut jostain ja löydän vihdoin jotain vastaavaa. Mut välillä kyllä huomaan ostavani ihan "huvin vuoksi", koska tää nyt on kiva ja mä oon mukamas ansainnut tämän :---p (tää käy aina villapaitojen kanssa). Just ja just kykenin maksaa tästä laukusta "näin paljon" koska tiiän että tuun käyttään tätä pitkään ja toivottavasti tää kestää käyttöä!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates