• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

COUPLE OF SPRING THINGS


Pari keväistä juttua, leikkasin tukan about viisi senttiä lyhyemmäksi (t-a-a-s tää tukka kasvaa ihan liian nopeaa tahtia), aurinkolasit ja ekat trenssikelit. Ainakin melkein. Osloon ei jostain syystä oo kevätsää vielä rantautunut, ja oon kuullut huhua että Suomessa (etelässä) on suunnilleen joka päivä aurinkoista ja plus kymmenen astetta lämmintä. En tiiä onko joka kevät näin stressaava, mutta nyt tuntuu tulevan joku raja vastaan. Sen lisäksi että tunnun hukkuvan yliopistolla kirjastoon, stressaa tietenkin sen lisäksi tää jokakeväinen kesätyö-haku-haastatelu-rumba. Ois pari onkee vedessä tai kalaa koukussa, pidetään sormet ristissä että nappaa!

Bongasin jossain kokomustan asun, yhdistettynä rehellisiin farkkuihin ja piti päästä itse myös testaamaan. Trenssi ja trikoopoolo näyttää yllättäen aika kivalle yhdessä ja yllätin itseni kiskomalla korolliset nilkkurit jalkaan. Asukuvailu oli pitkästä aikaa ja pitkän tauon jälkeen aika rentouttavaa puuhaa, täytynee ottaa jälleen tavaksi. Tuntuu että 8 tunnin opiskelun kampuksella hengailun jälkeen ei riitä mehut kyllä keikistelyyn kameran edessä, tai mihinkään muuhun aivotoimintaa vaativaan tehtävään. Oonkin viettänyt illat tuijotellen Norjan Paradise Hotellia, mukamas opiskellessa kieltä haha. Parasta viihdettä. 

//

Couple of spring things, cut my hair again shorter (5cm to be exact), sunnies and the first trench weather. Almost. In Oslo spring keeps us waiting and feels like the winter is never ending. I saw this kinda outfit somewhere and had to try it out myself. Trench and a tight turtleneck shirt is a supringsingly good combo and other suprising thing was that i choose to wear something else than sneakers haha. All black and good old jeans works every time! 

4 kommenttia:

 1. Ihan huipun näkönen asu, etenkin nuo nilkkurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää nilkkurit on kyl just napa kymppi!

   Poista
 2. Ihana asu & tosi kivat noi hiukset!! Jotenkin sun kasvot näyttää sirommilta noin kun sun hiukset on lyhyemmät :) Ja hei onnea työnhakuun, toivottavasti onnistaa :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin viihdyn ehkä vähän paremmin tässä skarpimmassa ja lyhyemmässä mallissa! Siroudesta en tiedä, mutta ainkin kasvot tulee paremmin esiin :---D Pidemmät hiukset mulla saattaa tehdä naamasta jotenkin raskaamman oloisen.. Onnea työnhaussa ainakin tarvitaan!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates