• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GREEN WALL


Terkut Islannista, Reykjavikistä! Lennettiin tosiaan sununtai aamulla tänne ja nää muutamat päivät on menneet kuin siivillä. Ollaan tähän mennessä tehty kaikki must-do Islanti jutut Golden circlestä Blue Lagooniin ja huomenna suuntana on eteläinen Islanti. En oikein keksi sanoja kuvailemaan millaistä täällä on, jotenkin niin uutta ja ihmeellistä ja erilaista kuin oon missään koskaan ennen nähnyt! Islanti vei kyllä sydämen aika tehokkaasti ;---) Lisää sitten kuvien kera, ensi kerralla!

Muutamat kuvat mun asusta, jonka ei pitänyt päätyä blogiin asti, koska ohan se nyt niin perus ja moneen kertaan nähty kokonaisuus haha! Kokomustaa, adidasta ja aivan lemppari bombertakki, cant go wrong. Tää seinä oli nyt vaan niin valloittava, että pakko se oli ikuistaa kuviin mun kanssa. Sää Islannissa on aivan mahdoton, joko sataa tai paistaa tai tuulee tai kaikkea yhtä aikaa. Tänään tosin on vain satanut ja tuulenut, kuin kunnon syysmyrskyssä. Ovesta lähtiessä nappaan kaikkeen mahdolliseen säähän varusteet mukaan :---D 

//

A quick hello from Iceland, Reykjavik! I came here on sunday mornign and time has been flying by. I have already fallen in love with Iceland, its just something that i have never experienced before. It is just magnificient here! So far we have done all the must-do stuff, form Golden Circle to Blue Lagoon and tomorro we will be heading to the south of Iceland. Cant wait! More of these next time, with photos ofc!

Here is an outift that wasnt supposed to be blogged about, but the green wall was just too cute not to use haha. This outfit has been seen on me so many times, but it works like magic. 

2 kommenttia:

 1. Karoliiiiina22/3/16

  Ihana kuinka eri tavoilla ihmiset näkee värit! Musta tuo seinä on enemmän turkoosi tai sininen kuin vihreä. :D Tai voi olla vaan läppärin värisäädötki :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi johtua läppäristä, tuntuu että mun koneella värit näyttää tosi erille kuin muualla :---D Ja myönnetään että toi on ehkä enemmän turkoosi kuin vihreä muokatuissa kuvissa, in real life aika turkoosinvihreä se oli!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates