• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HOW TO: COLD BLONDE HAIR


1. FUDGE SILVER SHAMPPOO
2. BIOZELL COULOURMASK CONDITIONER*
3. GOLDWELL SOFT COLOR
4. BATISTE DRY SHAMPPOO
5. BIOZELL SEAWATER SPRAY*

Viittä en vaihda, mitä tulee mun hiusten suhteen. Oon hyvin yksinkertainen mitä tulee mun hiustenlaittoon. En oikeastaan käytä mun tukassa mitään muuta kuin näitä viittä tuotetta, lukuunottamatta lämpösuojaa jos kiharran. Mun tukkafilosofia on, että vähemmän on enemmän ja uskon että muutamalla täsmä tuotteella pärjää jo pitkälle. Tykkään myös undone-lookista tukassa, eikä mulla oo mukamas aikaa edes laittaa mun tukkaa enempää haha. Tiesin että jos blondi-leikkiin ryhtyy niin se leikin kestäköön, joten vietin muutaman otteen googlessa hakusanan "paras hopeashamppoo" kanssa. Haluan pitää mun blondin erittäin kylmän sävyisenä, joten tiesin että tarvin kunnon tuotteet sen saavuttamiseen. Varsinkin koska oon tehnyt kaiken kotona itse. Päädyin ostamaan Fudgen hopeashammpoon ja en oo joutunut tähän pettymään, Fudgen hopeashamppoo toimii oikeasti. En oo taittanut mun tukkaa oikeastaan värinpoiston jälkeen millään muulla kuin tällä hopeashamppoolla ja sitten nro 3:lla. Ja oon lopputulokseen tosi tyytyväinen. 

En osaa tätä shamppoota verrata mihinkään muuhun, koska en oo mitään muuta kokeillut ja tuskimpa tuun kokeilemaan. Tää on vähän hintava puteli (22-25€) ja vaikea saada käsiinsä, mutta kaiken sen arvoista. Tosi tujua tavaraa ja joskus tuntuu värjäävän käsiä. Käytän tätä joka pesussa ja annan vaikuttaa päässä about 3-5 minuuttia. Pakko kyl mainita, että pesen hiukset vaan kerran viikossa, koska blondaamisen jälkeen mun tukka ei rasvoitu enää juuri lainkaan. Harvalla pesuvälillä tuntuu pysyvän kylmä sävy paremmin päässä, eikä hiuksetkaan rasitu niin paljoa. Juuri blondattuun tukkaan jätin tän varmaan reippaaksi viideksi minuutiksi ja levitin normaalia enemmän tätä hiuksiin. Toinen täsmä ase keltausuutta vastaan on Goldwellin kevytväri-sävyte-muotovaahto. Tähänkin törmäsin mun googlettelu mission aikana ja tää taittaa mitä parhaimmin keltaisuutta pois. Ohjeen mukaan tää pitäs lisätä pestyyn pyyhekuivaan tukkaan, antaa vaikuttaa 15min ja sit pestä pois. Mutta mä nyt en oo niin hyvä ohjeiden kanssa, joten mä laitan (kriisitapauksissa) tätä tukkaan pesun jälkeen ja en pese pois. Vaikutus tehostuu vielä jos sen pystyy föönaamaan kuivaksi! Joskus jos tuntuu tietyt suortuvat hyvin itsepäisille keltaisuuden kanssa, isken tätä vain suoraan kuivaan tukkaan, harjaan lävitse ja annan kuivua. Tällä pääsee varmasti eroon keltasestä sävystä ja voi saada hyvinkin harmahtavan tuhkablondin aikaan! Hintaa tällä on siinä 15€ paikkeilla ja suhteellisen riittoisa puteli tää on. 

Hoitoaineena mulla on ihan normaali väritön Biozellin hairmask, johon joskus saatan lisätä tipan tota hopeashamppoota mukaan antamaan väriä. Hoitoaine ei enää näiden lyhyiden hiusten kanssa tunnu niin tärkeällä, koska hiukset on niin paljon paremmassa kunnossa! Eikä musta tunnu että tää blondaaminen ois oikeestaan tehnyt mitään vahinkoa mun tukalle.

Koska pesen tukan vaan kerran viikossa, välipäivinä käytän kuivashamppoota freesaamaan tukkaa. Omat lempparit on Klippotek, Biozell ja Batiste. Tällä hetkellä menee purkki Batisten versiota ja varsinkin tää kyseinen on ihanan kevyt tukassa. Batisten XL volume vaihtoehto tuntuu joskus tekevän tukasta tosi raskaan, eikä sitä voi käyttää kuin ehkä kerran pesujen välissä. Tämä Eden taas on niin kevyt, että sitä pystyy helposti käyttämään monta päivää putkeen ja tukka näyttää aina kevyelle ja puhtaalle. Jos haluaa hyvän ja halvan kuivashamppoon, kannattaa testaa Rainbown kuivashamppoota XD Se on oikeesti tosi hyvä! Ja koska mun tukka on välillä tosi lattana, niin oon tykännyt suihkia tätä Biozellin suolasuihketta suortuviin. Joko lisään heti märkään tukkaan ja annan kuivua, jolloin hiuksissa on heti paljon enemmän rakennetta tai sitten käytän muotoiluun. En tiedä miksi olin ajatellut että suolasuihkeet tuoksuu suolalle haha? Tää tuoksuu ihan superhyvälle, eikä ollenkaa suolaiselle....

Mikä on teidän must have hiustuote? Tällä hetkellä mua houkuttais sävyttää tukka harmaaksi, mutta en oo onnistunut löytämään Norjasta mitään tuotetta millä sen vois itse tehdä. Kellään vinkkejä tän suhteen?!

//

My 5 favourite hair products at the moment. Couldnt live without the Fudge silver shamppoo, its a life saver when it comes to toning your blonde hair cold! Another holy grail product is Goldwells shoft colour, which i use in emergency situations to get my hair back to cold colour. I havent been so focused on conditioners after i cut me hair short. I just dont feel like i need it so much, cause my hair feels nice and healty all the time. I like Biozells hairmasks when i want to treat my hair a bit. 

I couldnt live without dry shamppoo! I only wash my hair once a week, so i need this to freshen up my hair during the washes. I love Batistes dryshamppoos, they smell good an leave my hair light and clean. Another fave product is salt spray, since my hair tends to be a bit flat sometimes and this is the easiest and quickest way to get some volume to it. 


*SAATU/GIFTED

2 kommenttia:

 1. Värjäsin oman luonnollisen blonditukkani koulun musikaaliproduktiota varten harmaaksi tummanruskealla color maskilla. Kestovärihän se ei ole, eikä sen puoleen lähtenyt kokonaan pesemällä poiskaan, mutta selkeä harmaa se oli aina silloin, kun kerran tai pari viikossa suihkussa annoin color maskin vaikuttaa noin vartin.

  http://strawberryfilling.blogspot.co.uk/2013/04/kuopio-shoppings.html Tässä postauksessa näkyy tukka aika hyvin jos kiinnostaa kurkkia, ja pyydän jo etukäteen anteeksi kolmen vuoden takaisia poseerauksiani ja juttujani :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo kiitti vinkistä!! Jos uskallan lähtee testaamaan niin tätä pitää varmaan koittaa :----D Jos ihan vähän vaan laittais tummaa colourmaskia hoitoaineeseen niin se vois tehdä tästä vaalennetusta blondista harmaan ja lähtis myös ehkä sit kulumalla pois....

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates