• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

I ONLY WEAR MOMMYJEANS


Ootte ehkä huomanneet, että mommyfarkut on (mun ainoiden mustien pillifarkkujen lisäksi) ainoan tyyppiset farkut mitä käytän. Viimeksi näin kävi silloin kuin pillifarkut tuli muotiin ja en suostunut mitään muuta enään kiskomaan jalkaan. Varsinkin vintage-mommyfarkut on lähellä sydäntä ja suurinosa mun kokoelmasta onkin just kirppareilta haalittua. Old school farkuissa on myös se hyvä puoli, että mun ysärivartalo on kuin tehty niihin. Iso lantio ja peppu ja pieni vyötärö ei oo se ideaalein kombinaatio! Harmaat mommyt on jääneet aivan liian vähälle käytölle viimeaikoina, mustan kokonaisuuden kanssa ne ainakin näyttää hyvälle! 

Kirjoitin viime viikolla, että on täys mahdottomuus löytää hyvää mustaa shopper totea, joka on yksinkertainen ja jonne mahtuu läppäri. Olin jo luovuttanut asian suhteen, kunnes bongasin tän veskan Monkista ja vaan 200 kruunulla! Jos oisin itse saanut laukun suunnitella, niin se ois ollu juuri tälläinen XD Nyt ei sitten tarvitse ostaa laukkuja enää tänä vuonna haha.

Muutenkin shoppailun pitää loppua a-s-a-p. Oon huomannut sen, että on se eläminen after all kalliimpaa täällä Norjassa. Mikään ei sinänsä oo yksittäin kovin paljon hintavampaa kuin Suomessa, mutta sitten huomaamatta niistä pikkusummista koostuukin vähän isompi summa. Enkä mäkään taida olla enään niin hyvä köyhäiljä mitä mä olin opintojen alkuvaiheessa. Syytän tätä pelottavaa tilisaldo tilannetta myös siitä, että kahdestaan poikaystävän kanssa tuntuu sitä syövän paljon kalliimmin kuin mitä mä yksin oon puputtanut Lappeenrannassa. Unohtamatta pahaksi (hyväksi) tavaksi muodostunutta ulkona syömistä vähintään kerran viikossa. Ei oo helppoo ei :----------D

//

The only style of jeans i wear is mommyjeans, plus my one pair of black skinny jeans. I just love them! They are the perfect fit for my bodytype, wide hips and a big butt combined with a skinny waist aint the most ideal combination... The vintage mommy jeans from 90s seem to be the perfect match for me! These grey ones have been forgotten to the back of my small closet, but combined with black they look stunning!

I have also found the perfect black shopper tote! Monki has the best things in store atm, this being one of them. If i had gotten the change to desing a bag, it would have been exactly like this haha... and now its mine only for 200NOK. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates