• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MARCH OUTFITS


Vaihteeksi fashion, kaiken tän reissupostaamisen keskellä! Ehkä huomenna saan itsestäni irti asukuvien nappaamisen haha. Arki on lyönyt todellakin päin kasvoja, koska oon istunut koululla eilen ja tänään paljon pidempään kuin oisin ideaali-todellisuudessa istunut. Ei ne termpaperit itse itseään taida kirjoittaa. Musta tuntuu että perinteisesti joko helmi tai maaliskuu on hyvin heikko asukuvien suhteen, toivomme että huhtikuu näyttää paremmalle! Maaliskuussa yritin vielä tehokäyttää talvitakkeja, mutta todellisuudessa on vihreä bomber ollut enemmän päällä kuin mikään muu rotsi. On se vaan ihana. Käytin kenkinä joko addun superstareja tai stan smithejä ja kerran jopa valkoisia farkkuja! 

Mun lempparit asut on nro 3, 4 ja 7, entä teidän?!

//

A bi slow month with outfit photos, but travelling usually does that. Especially if you travel yo cold countries haha. Maybe outfit photos tomorrow, who knows... My faves are 3, 4 and 7, what are yours?

4 kommenttia:

 1. Anonyymi31/3/16

  3 ja 7 on myös mun suosikit! Itseasiassa sun blogin myötä mun oli pakko hankkia elämäni eka bomber, oli odotettua kivempi mut olisin voinut ottaa kokoo isomman et olis ollut vähän löysempi mut en viittiny sit lähtee palauttaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! Hauska kuulla, että oon saanut jonkun muunkin innostumaan bombereista :---D Noh onneksi bomberit toimii niin tyköistuvampana kuin löysempänäkin yhtä hyvin ;--)

   Poista
 2. Ihania asuja taas!! Lemppariksi valikoitui myös nro 7 :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :--) Seiska on kyl toimiva, vaikka olikin vain ihan random asu haha!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates