• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

MARCH WANTIES


1. BLACK WIDE LEG PANTS
2. BROGUE SHOES
3. PERFECT DENIM JACKET
4. MARIMEKKO MARI SHIRT


Maaliskuun suosikit sisältää aika kivoja juttuja! Kaipaan mun yksien ja ainoiden mustien puvun housujen rinnalle, toista vähän leveempilahkeista paria. Mustat puvunhousut on mun yksi vaatekaapin kulmakivistä, se toimii aina ja on myös älyttömän mukava päällä. Tän hetken must have kenkä on ehdottomasti nude-vaaleanpunainen brogue kävelykenkä! Mieluusti paksulla valkoisella pohjalla. Tää pari on täydellinen, mutta koska aikailin liian kauan ehti se myydä asokselta jo loppuun ennen kuin ehdin oman parin tilata. Että sellaista. Taas nähtiin se, että ei kannata käyttää liikaa harkintaa ostoksiin koska sitten ne menee nenän alta haha

Mulla on pari farkkutakkia, lempparein niistä on äidin ikivanha, jota se on käyttänyt about mun ikäisenä! Kaipaisin kunnon farkkusinistä farkkutakkia, joka on jäykkää farkkua ja vähän väljästi mitoitettu. Tää Monkin yksilö on just eikä melkein, mutta oon myös iskenyt silmäni yhteen vintage leviksen farkkurotsiin. Tosin sekin on varmaan sieltä second hand kaupasta jo myyty, kun oon tässä asiaa vatvonut jo tovin... Viimeinen haave on mikä muukaan kuin Marimekon klassinen maripaita! Rakastan raitapaitoja ja mietin että ehkä ois aika sijoittaa laadukkaaseen yksilöön joka näyttää niin hyvälle ja kestää aikaa ja elämää. Mä käytin pikkutyttönä ja vähän isompanakin tyttönä paljon marimekon paitoja ja muistan omistaneeni sinivalkoraidallisen yksilön, joka oli mun ehdoton suosikki siihen aikaan. Se ei enää kyl valitettavasti taida mun päälle mahtua, jos se jostain löytyisi haha... Tän voi mulle esimerksiksi ostaa synttärilahjaksi! 

//

March wanties! I want another pair of black suitpants to my collection. Something with a relaxed fit and a bit wide leg. Suitpants are one of my wardrobe essentials, they go with everything to every occasion! The must have shoe atm is a nude-baby pink brogue shoe. Gotta get my hand on these before the spring hits on full force. Third piece is a classic denim jacket in denim blue colour, i have had my eye on a vintage levis one. Hopefully its still on stock when ill get around buying it haha. Lastly but not the least, is Finnish design. Classic Marimekko striped shirt! Id love to have a black and white striped one, cause i know it will last time and life and will always be on style. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates