• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MONKISTYLE

MONKISTYLE
Monki. En koskaan ennen oo oikein sieltä löytänyt mitään sen ihmeellisempää kuin vuosikausia palvelleen ja yhä iskussa olevan mustan lomakon. Nyt voisin ostaa sieltä aivan kaiken. Sanoin varmaan jonkun postauksen sivulauseessa että tällä hetkellä koko liike on täynnä toinen toistaan ihanampia asioita. Löytyy niin klassista, kuin myös leikkisää ja hyvin trendikästä. Juuri mun näköisiä vaatteita. Muun muassa Monkin farkut on to die for! Jos etsii hyvännäköisisä retro-farkkuja. Keräsin tähän 9 parasta juttua mitä heitän valikoimastaa löytyy atm, ehkä vähän takkipainotteisesti itselle tyypillisesti. Voi saisimpa tuon ruosteenpunaisen trenssin! Siniset lappuhaalarit herättää myös mussa paljon lämpimiä tunteita, kuten se täydellinen farkkutakki ja napitettu liivi-mekko. 

Suomessahan Monki toimittaa onneksi nettikaupasta kotiin, luksus mitä Norjassa ei oo haha. Onneksi täällä on muutama kivijalkaliike lähettyvillä niin voin käydä huokailemassa liikkeessa. 

//

My favourites from the store called Monki. I could buy everything. 

2 kommenttia:

 1. Mulla oli kyllä ihan sama juttu noiden Monkin vaatteiden kanssa ennen kuin sulla. En vaan jotenkin osannut pukea niitä päälleni, mutta nyt voisin ostaa sieltä vaikka ja mitä! Harmi vain raha ei kasva puussa xD haha!

  http://sadepaivana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sepä! En tiiä kumpi on muuttununt minä vai Monki XD

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates