• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NEXT STOP: ICELAND

photos from my pinterest

Oon pysynyt yllättävän paikoillani viimeiset kaksi ja puoli kuukautta. Tuntuu hyvälle olla täysin samassa paikassa, unohtaa miten pakata laukut ja vierottua lentokentistä. Ainakin joksikin aikaa, mutta nyt kaipaan jo ihan kamalasti maailmalle! Seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan haipakkaa, koska keskiviikkona otan ensin suunnaksi Tromssan jossa vietän aikaa lauantaille asti. Tän jälkeen sunnuntai aamuna lähdetään Islantiin!! 

Islanti on kohde, jota en oikein koskaan tätä ennen harkinnut vakavasti paikkana jonne haluan matkustaa. Tsekkailin pari kuukautta sitten, että minne saisi suhteellisen halpoja lentoja ja Islantiin oli yllättävän halpaa matkustaa. Sen jälkeen kun hieman googlailin kuvia Islannista, olin aivan myyty että tuonne on päästävä. Norjasta käsin sinne tuntuu olevan suhteellisen helppo matkustaa, eikä lentoaikakaan oo kovin pitkä ja jostain syystä Norja on saanut mut innostumaan arktisesta matkailusta. Sen sijaan että kaipaisin mahdollisimman kauas ja etelään, jonne kyllä kaipaan myös hyvin usein. Tromssan jälkeen haluan ehdottomasti Norjassa matkustaa keväämmällä Lofootteneille ja tsekkailla Pohjois-Norjaa ja vuonoja ja vuoristoja vielä tarkemmin. 

Mulla on ekaa kertaa varmaan ikinä kunnon viikon pääsiäisloma ja siksi pystytään viettämään kokonainen viikko Islannissa. Sanomattakin taitaa olla selvää, että oon hyvin hyvin innoissani :----D Suunnitelmana on yöpyä Reykjavikissä, josta tullaan tekemään päiväreissuja autolla mielenkiintoisiin paikkoihin. Oon käyttänyt varmaan tunteja kartoittaen mitä kaikkea pitää tehdä ja nähdä ja pian pitäs suunnitelmat lyödä alustavasti lukkoon. Joten, jos joku teistä on käynyt Islannissa niin mä otan kaikenlaiset vinkit vastaan!! Mitä nähdä, tehdä, missä syödä, mitä ei kannata tehdä ja mitä pitää muistaa. Ensimmäiseksi pakkaan varmasti kameran ja laturin matkaan, oon niin innoissani kaikesta mitä voin kuvata haha. 

//

Next stop is Iceland! Im so stoked to get a opportunity to go there, so if you have any tips and tricks, please share!

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi! Oon haaveillu jo kauan Islantiin pääsystä! Mä niin odotan näitä sun reissupostauksia niin pääsen taas kasvattamaan matkakuumetta ;D Teetkö töitä opintojen ohella vai kuinka sulla on varaa tehdä näitä reissujakin? :-) Oon ite lähdössä mahdollisesti opiskelemaan ensi syksynä ja huolestuttaa jo ajatus siitä kuinka tuun opiskelijana saamaan rahat riittämään myös matkusteluun. Oon nyt välivuoden aikana reissannut paljon ja menossa oon vielä vaikka minne, joten en halua enää asettua aloilleni opiskellessakaan ja niellä rahattomuuden :-D haluan nähdä ja kokea opinnoista huolimatta paljon. Vinkkejä saa siis antaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan tehdä monta reissupostausta! :---D Syksyllä tein jonkin verran töitä opintojen ohella, nyt en tee mitään ja yritän elää viime kesän kesätyöpalkoilla (jotka tosin taitaa olla aikalailla jo käytetty). Vois olla että joidenkin mielestä mulla ei ois varaa lähteä reissaamaan jos ne näkis mun pankkitilin saldon, mutta mä mieluusti sijoitan siihen viimoisetkin roposet haha. Kyllä ne rahat saa riittämään, kun tinkii sit muista asioista jonkin verran. Ei mulla oo varaa lähteä kalliille reissuille, mutta jos onnistuu bongaamaan hyvät/halvat lennot ja pystyy majoittumaan ehkä vähän ei niin tasokkaisiin paikkoihin, pystyy matkustamaan halvemalla! Opiselijana olona on juuri se parasta, että pystyy matkustamaan high-sesonkien ja lomapäivien ulkopuolella, jolloin kaiken saa paljon halvemmalla. Mun mielestä opiskelu ei todellakaan rajoita matkustelua, päin vastoin!! Tietty budjetti on pienempi ja pitää ehkä funtsia raha-asioita enemmän ja vähän köyhäillä, mutta ei se oo niin pahasta! :---D Kannattaa ehdottomasti jos on mahis opintojen kautta lähteä vaihtoon, koska sitä kautta pääsee ainakin maailmalle ;---)

   Poista
 2. Oon liian innoissani sun puolesta! :-D Islanti ja Pohjois-Norja aaaaah *sydänsilmäinen emoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee samaa voisin sanoo sulle! Vähän erilaiset reissukohteet meillä nyt ollut :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates