• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

REYKJAVÍK


Reykjavík, kaupunki joka tuntuu kotoisalle heti ensi kosketuksella. Pieni ja sympaattinen paikka, jossa jokaisen nurkan takana on jotain mielenkiintoista ja ihmeellistä. Kiivettiin tietenkin Hallgrimskirkja:n huipulle katsomaan minkälaiset maisemat sieltä avautuu ja sieltä otetut kuvat taitaa olla mun lemppareita! Kun saapuu satamaan ei voi olla huomaamatta kuinka hallitsevasti vuoret kohoaa kaupungin molemmin puolin. Siitä huolimatta että tää kaupunki on kansainvälisellä mittakaavalla erittäin pieni, on täällä ravintoloita, museoita ja nähtävyyksiä vaikka muille jakaa! Mä en itse oo kovin museotyyppiä mutta käytiin kuitenkin tsekkaamassa (ilmainen) valokuvamuseo, josta tykkäsin paljon! Ollaan tsekattu päänähtävyydet, kuten kuvista huomaa, kävelty pää ja sivukatuja ristiin rastiin ja syöty muutamassa ravintolassa. Enemmän aikaa ollaan tosiaan vietetty pois Reykjavíkistä kuin täällä, ajellen ympäri saarta. Meillä on tosiaan täällä pienoinen airbnb kämppä, joka on just täydellinen miedän tarpeisiin. Ja oli muuten samanhintainen kuin sänky jossain hostellissa huoneessa jossa on 12 muuta henkeä... Eli suosittelen airbnbtä jos tänne on suuntaamassa!

Säät ei oo oikein suosineet meitä, ollaan saatu niskaamme niin lunta, räntää ja vettä, saman päivän aikana ja erikseen eripäivinä haha. Onneksi muutama aurinkoinenkin momentti on saatu kokea, mutta melkein koko ajan on kyllä saanut pelätä kameran kosteusvaurioita. Täällä on melkein kevät, mutta ei sitten kuitenkaan. Tiivistettynä voin kyllä sanoa, että Islanti on mitä mahtavin matkakohde, en haluis lähtee täältä pois ollenkaan. Onneksi vielä muutama päivä lomaa jäljellä!

//

Some snapshots from Reykjavík! I absolutely love this city, there is alwys something to discover and new places to visit. For a small city it truly has everything! 

6 kommenttia:

 1. Niin ihanan näköistä! Haluun kans päästä käymään tuolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyl tosi idyllistä joka puolella ja en voi kuin suositella tätä matkakohteena!!!

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia, itse olin Islannissa hyvä tovi sitten. Järkytyin siitä näkymästä lentokoneesta, kun näkyy vain leffamaista karua maisemaa silminkantamattomiin. Mutta samanlaista paikkaa ei ole olemassa, pitäisi käydä joskus uudestaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyl jotain ihan muuta kuin oon missään muualla nähnyt ja jotenkin todella surrealistista täällä :----D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihania värejä! Islantiin on kyllä pakko päästä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyl tänne matkustamista! Ihan uskomaton ja unohtumaton maa <3

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates