• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TROMSØ SNAPSHOTSTromssa, en keksi sanoja millä mä pohjoista Norjaa kuvailisin. Kuvat eivät ainakaan tee oikeutta millään tavalla sille mitä mä oon tän parin päivän aikana täällä nähnyt. Tuntuu että jokainen kuva on vain valju kopio siitä mitä mä nään silmillä ja on aivan mahdotonta ikuistaa maisemaa kokonaisena. Aivan uskomattomia maisemia. Tuntuu uskomattomalle, että tälläinen paikka on näinkin lähellä kotia, Kilpisjärvelle on Tromssasta vaan reippaat 100 kilometriä! Mutta ero Suomen Lappiin on kuin yö ja päivä. Pilviin asti kohoavat vuoret, äkkijyrkät pudotukset vuonoihin ja joka puolella oleva meri. Meri taitaa olla se, mikä tekee tästä paikasta erikoisen, täysin omanlaisensa. Ollaan parin päivän aikana koettu enemmän kuin luulis olevan mahdollista. Eilen nähtiin yöllä jopa revontulia! Ei sellaisia henkeäsalpaavia kirkkaita, mutta jotain kuitenkin. Sää täällä vaihtuu viidessä minuutissa lumimyrskystä täysin kirkkaaseen taivaaseen ja auringonpaisteeseen. Lunta on satanut kolmen päivän aikana varmaan puoli metriä ja todellisuus on se, että kaikkeen aivan kaikkeen tulee olla varautunut kun astuu ovesta ulos. 

Voin suositella Pohjois-Norjaa ehdottomasti matkakohteeksi, joko kevättalvella tai kesällä. Mulla on tavoitteena vielä päästä tänne toukokuussa, näkemään yötönyö ja miltä täällä näyttää ilman tätä kaikkea lunta! Parasta on että vuokraa auton ja ajelee ilman päämäärää ympäriinsä. Nyt mä istun lentokentällä odottamassa lentoa takaisin Osloon, josta huomenna suunnaksi vaihtuu Islanti!

//

Some snapshots from Tromso, its just incredible here and the photos dont do justice for the views i have vitnessed during my stay. Everything is so beautiful over here, magnificent. 

8 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten upean näköstä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Ja vielä tuntu etten saanut oikein mitään kunnolla ikuistettua kuviin... Sulla onkin nyt vähän erinäköiset maisemat :'---D

   Poista
 2. Kerrassaan upeita kuvia!! Mä oon aina haaveillut pohjoisessa Norjassa vierailusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Voin suositella kyllä Norjaa matkakohteeksi, joko kesällä tai talvella :--)

   Poista
 3. Karoliiiiina20/3/16

  Pohjois-Norja on kyllä oma ikisuosikki! Ollaan kaks kertaa siellä käyty silleen että Suomen lappia pitkin kiivetty ylöspäin. Alta on tällä hetkellä pohjoisin paikka (Huvitti kun siellä oli beach valley turnaus keskellä kaupunkia ja oli kesäkuu ja oli kuitenkin vielä vähän luntakin :'D). Lofootit kiinnostelis! Mutta joo aivan upea paikka ja ihana fiilistellä näitä sun ottamia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha rantalentopalloa :'---D Tää kyllä nousi omalle suosikkilistalle helposti ja varsinkin Lofootit on ihan must-go tän kevään aikana!

   Poista
 4. Aivan sairaan upeen näköstä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!! Niskat vääränä sai tuijotella auton ikkunasta maisemia :-----))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates