• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

10 FACTS ABOUT ME

1. Oon kamalan pihi ruuan suhteen. Tää homma on lähtenyt ihan käsistä ja kun sanon pihi niin se tarkoittaa oikeasti erittäin pihiä. Tää ei oo ongelma niinkään ruokakaupassa, vaan tilanteissa joissa oon liikkeessä ja nälkä yllättää. Mä mieluummin nään nälkää, kuin ostan jotain mun mielestä ylihintaista. Pahinta on aina lentokentillä, jossa on aina kallista ja mä oon aina nälissäni. En tiiä johtuuko tästä vai mahdollistaako tää sen, mutta mun keho tottuu nälissään oloon aika helposti ja kun pääsen tähän survival modeen voin olla pitkäänkin syömättä. 

2. Unohdan juoda. Saatan helposti tajuta seiskan jälkeen ilallla etten oo juonut koko päivänä mitään muuta kuin kaksi kuppia aamulla kahvia. Mulla ei vaan yksinkertaisesti tule jano tai tarvetta juoda päivän aikana ja sen takia unohdan sen kokonaan. Tääkään ei oo mikään paras ominaisuus mussa haha... Tän vuoksi oon ladannut nyt puhelimeen sovelluksen, joka muistuttaa mua juomaan vettä!

3. En oo syntynyt Suomessa, vaan Saksassa. Yhteensä tällä hetkellä oon asunut Suomen lisäksi viidessä maassa, Saksassa, Kanadassa, Englanissa, Ranskassa ja nyt Norjassa. Maailman kansalainen ja sillee. 


4. Mulla on kaksi pikkusiskoa, eli mä oon meistä sisaruksista se vanhin! En vois kuvitellakkaan  mun elämää ilman mun siskoja ja oon rehellisesti sitä mieltä että jokainen lapsi ansaitsee sisaruksen. Perhe on muutenkin mulle tosi tärkee juttu.

5. Opiskelen kauppatieteitä ja plakkarissa on tän kevään jälkeen jo viisi vuotta (mikä tuntuu ihan uskomattomalle, mihin tää aika on kadonnut?). Taskussa on kandin paperit ja nyt oon siinä vaiheessa että maisteri tutkinto on gradua vaille valmis, tän vaihdon Oslon jälkeen. Kun hain kauppakorkeaan, olin ihan ulalla mitä mä haluan elämältäni. Ei nyt sillä että vieläkään oikein tietäisin, mutta tuntuu että oon ainakin oikeessa suunnassa. Kauppakorkea on siitä hyvä mesta mun mielestä opiskella, koska se on suhteellisen yleispätevä paikka, joka ei ainakaaan sulje mitään ovia :----D

6. Mulla on paha tapa jättää aina kaikki kaapinovet auki sen jälkeen kun oon ottanut sieltä jotain. En tiedä mistä tää johtuu, mutta jostain syystä unohdan yksinkertaisesti sulkea kaapit, laatikot tai ovet avaamisen jälkeen. Oon perustellut tän sillä että mun aivot on jo siirtyneet seuraavaan tehtävään, siihen asiaan minkä oon ottanut kaapista, ettei ne enää muista tätä edellistä tehtävää. Poikaystävä raukka joutuu kulkemaan mun perässä ja sulkemaan ovia. 


7. Harrastin nuorena yleisurheilua "vakavasti" jopa sm-tasolla ja tarkemmin sanottuna 100m oli mun laji. En ollut mikään huippu, vaan paras tulos tais sm kisoissa olla 15 vuotiaana 20. sija! Not that bad kuitenkaan. 

8. Mun all time lemppari tv sarja on Grey's Anatomy. Harkitsen vakavissani sen aloittamista alusta uudelleen, noin neljännen kerran :----D Oon hyvin addiktoitunut tv-sarjoihin. Muita lemppareita on Pretty Little Liars, Revenge, The 100, Jane the Virgin, Game of Thrones, Hause of Cards. Modern Family ja ja ja. Välillä tuntuu että katsottava loppuu kesken haha


9. Nautin muutoksesta, oli se sitten ympäristön muutos, sisustuksen tai uusien kenkien saaminen. Uudet asiat on mun mielestä niin mielenkiinoisia, että oon aina heti lataamassa uudet päivitykset tietokoneelle ja puhelimeen. Oon hyvin kokeilunhaluinen ja jos saan jonkun idean, niin se on sitten toteutettava heti. Kuten sisustuksen vaihtaminen klo 3 yöllä tai keittiösaksilla hiusten leikkaaminen 5 senttiä lyhemmiksi haha

10. Ja viimeisenä, ehkä kaikista kummallisin tapa XD Aina kun meen vessaan esimekiksi kampuksella, käytän samaa vessakoppia :--------D Ekalla kerralla valkkaan yhden mikä tuntuu parhaimmalta ja sitten käytän sitä samaa hamaan loppuun asti. Joka rakennuksessa mulla on "mun" oma vessa, jota käytän aina...

6 kommenttia:

 1. Täällä toinen tv-sarjoihin koukussa oleva! Ja näköjään aika monia samoja sarjoja katsellaan :D
  Montaa eri kieltä sä muuten osaat puhua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee hyvä maku sulla! ;--) Hmm Suomen lisäksi tietty englantiaja ruotsia hyvällä tasolla ja nyt Norjaa ruotsin rinnalla ja sekoittaen, tän lisäksi Saksaa perustasolla ennen paljon paremmin mutta nyt kamalan ruosteessa tuo kieli haha ja Ranskan alkeet on hallussa!

   Poista
 2. Ihana postaus :D Hauska tietää tälläsiä juttuja :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :---)) Oli yllättävän vaikea keksiä näitä XD

   Poista
 3. Anonyymi17/4/16

  Täälläkin yksi kauppatieteilijä, jolla on pääaineen valinta edessä nyt loppukeväästä. Olisikin mielenkiintoista tietää, mitä pääainetta opiskelet ja onko valinta ollut tyydyttävä? :D Itselläni on tällä hetkellä kauhea taistelu meneillään järjen ja tunteiden kuuntelun välillä. Tiedän, että johtaminen kiinnostaa minua pääaineena, mutta jatkuva matemaattisempien pääaineiden ylistys saa minut epäröimään valintaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kandivaiheessa pääaineena kansainvälinen markkinointi ja nyt maisterivaiheen pääaine on international marketing management, sivuaineena oon just lukenut sit johtajuutta. Pakko sanoa että oon ollut enemmän kuin tyytyväinen mun valintaani, mulle oli alusta alken selvää että markkinointi kiinnostaa mua eniten ja sen takia valitsin sen sitten pääaineeksi, vaikka laskista ja rahoitusta tietysti hypetetään paljon. Mä oon henkilönä sen tyylinen, että en usko pystyväni opiskelevani jotain mistä en oo 100% kiinnostunut, joten jo sen vuoksi oli helppo valita se mitä yksinkertaisesti halusin opiskella, miettimättä liikaa mitä muut valitsee tai mitä pidetään "hyvänä ja järkevänä" valitana. Ainahan sä voit sivuaineena lukea sit jotain matemaattisempaa, joka sitten tukee johtamista pääaineena? Tää on tietty vaan mun mielipide ja pätee ehkä vaan ihmisiin joilla on samanlainen "mustavalkoinen" luonne kuin mulla opiskelun/työnteon suhteen, mutta mä lähtisin seuraamaan tunteita tän valinnan kanssa :---D Teen muutenkin aika usein mun päätökset tunteen perusteella haha. Kannattaa miettiä sitä, että mitä sä haluat tehdä oikeasti valmistumisen jälkeen ja kumpi valinta vie sua enemmän siihen suuntaan ja unohtaa mitä muut ihmiset valitsee/suosittelee valittavaksi, sä oot kuitenkin se joka sen valinnan kanssa joutuu elämään!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates