• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

APRIL INSPIRATION

SPRING
PLEATED SKIRTS
BIRKENSTOCKS
NUDE COLOURS
ROUND GLASSES
JEANS
BOOTIES
ALL WHITE COMBOS
SUIT PANTS AND COLLEGE SHIRTS
ADIDAS CAPS
OPEN BACKS
DUSTY PINK HAIR
FLOATING TRENCHES
BIG LINES
BROGUE SHOES

Kevät kevät!! Oikeastaan tämä koko viime viikko on ollut Oslossa aurinkoista ja keväistä. Niin lämmintä että uskaltaa vähän vilauttaa säärtä tai jättää villapaidan laittamatta takin alle. Hulluja aikoja. Miten lämpimältä plus 15 astetta tuntuukaan talven jälkeen? Turha tuskin mainitakkaan että kevät pukeutuminen tuntuu niin virkistävälle. Tuntuu että mahdollisuuksia on tuplasti kun voi kaivaa jälleen hameet ja mekot kaapista ulos. Tuntuu kivalle jättää sukat laittamatta kenkiin, ainakin siihen asti kunnes saat maailmanluokan rakot jalkoihin. 

Nyt inpiroi hameet, mitä pidempi ja leihuvampi helma sen parempi, brogue/herrainkengät ja mieluusti nuden vaaleanpunaisessa värissä, lippikset ja sen juntimpi niin parempi, sandaalit ja tennarit, kuten aina, nudet värit pukeutumisessa, tarvitsen ehdottomasti nuden väriset puvun-housut mun kokoelmaan, trenssit, joita voisin hamstrata ainakin muutaman istelle lisää, raybanin silmälasit pyöreässä mallissa (pakko saada), avonaiset selät, revityt farkunlahkeet, mattaiset huulet ja tennarit joka asussa. 

//

Inspired so so much atm by spring clothing. No suprise eh? Atm my favourites are pleated skirts the floatier the better and skirts in general in midi lenght, brogue shoes in nude colours, birkenstocks and the idea of not freezing toes in them, caps which look adorably dorky, nude and all white outfits, trench coats which i need more, ray-ban eyeglasses in round shape, open back tops, roughly cut jeans from the hem, matt lips and sneakers with everything, especially with no sock (and with blisters everywhere).  

4 kommenttia:

 1. Nää inspiraatio-postaukset on aina jotenkin kiinnostavii! Ihanan kollaasin oot kasannut :3 muutenki pidän sun blogista, sun kirjoitustyylistä ja erityisesti vaatetyylistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä ihana kuulla, kiitos! Inspis postaukset on tavallaan mun lemppaerita :--)

   Poista
 2. Ihania juttuja!! Oon myös hirmu innoissani keväästä, vaikka meillä ei mittari ihan 15 asteeseen oo kiivennytkään :D Eilen myös avasin paljaat-sääret-kauden, mikä tarkoittaa sitä että kyllä se kevät on :D Mutta ihanan inspiroiva postaus!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö! Kiitos :---) Paljaat sääret on kyl se varmin kevään merkki!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates