• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BLUE SUEDE


Ei vitsit, kuinka mä rakastankaan näitä kenkiä!! Tää asu koostuu muutenkin pelkästään lemppareista, lemppari väri (musta), addut, todelliset arjen sankari mustat farkut (ovat olleet päällä koko viikon) se täydellinen musta bomber, vee-aukkoinen teeppari, minimalistinen musta tote ja ohut silkkihuvi. Ootteko saaneet jo tarpeeksi näistä huiviasuista? Bongasin myös kodin läheltä uuden kuvauspaikan. Good things. Muistan miettineeni tämä asu päällä, kuin omalta ja hyvältä päällä se tuntuukaan, tunnen oloni itsekseni. Tää on niin mun näköinen asu.

All black näyttää kyllä huomattavasti raikkaammalle kun sen kanssa on yksi väripilkku yhdistettynä. 

Oon ehkä yllättänyt itsenikin kuinka tehokas oon ollut opiskelujen suhteen. Oon raahannut itseni kampukselle kirjastoon näpyttelemään ja saanut hommia tehtyä. Tässä näyttää nyt pahasti siltä että taidan saada kaiken valmiiksi etuajassa :---D Mitä mä sitten teen..? Oon ehkä siinä mielessä vinksahtanut että salaa nautin opiskelusta ja siitä kun teen toinen toistaan pidempiä päiviä kirjastolla. Saan tästä kaikesta suorittamisesta mielihyvää haha. Pitkien lomien aikana musta tuntuu että mun aivot surkastuu, koska en käytä niitä tarpeeksi haha... Tän opiskelun jälkeen täytyy sitten keksiä jokin uusi projekti keväälle. 

Ehkä se on joka kevät, mutta varsinkin tänä keväänä tuntuu elämä just hyvälle. En malta odottaa että puihin tulee lehdet, vaikka se tarkoittaakin armotonta siitepölyallergia kautta. Innostun joka ilta siitä kuinka paljon onkaan valoisampaa kuin hetki sitten ja siitä kun ulkona ollessa on lämmin. Kevät taitaa olla mun lempi vuodenaikoja, ainakin sitten kun se iskee kunnolla päälle. 

//

I love these shoes so so much! This outfit is full of my favourites; my favourite colour black, adidas, black ripped jeans which are my go to pants, minimalistic black tote and v-neck tshirt with a skinny black scarf. Have you gotten enough of these scarf outfits yet? haha. This outfit felt like me so much, my style. I love how all black looks so much better with a pop of colour, dont you agree?

I have been suprinsingly effective with my studies and might actually finish earl before the deadlines. Crazy much. I have managed to drag my ass to the library to work almost 5 days a week and i have secretly enjoyed it. I just love studying. And spring, ahh it has been so nice and springy lately. Cant wait for it to hit us with full force! 

6 kommenttia:

 1. Ihana asu!! Ja hei samaistun kyllä tuohon opiskeluintoon, muhun pätee vähän sama (varsinkin jos aihe on kiinnostava) opiskeluissa, mutta myös töissä ja blogijuttuja tehdessä! Se kun saa asioita aikaiseksi ja to do listalla on paljon tehdyksi ruksittuja asioita tuntuu niin hyvältä :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Suorittaminen on kyllä parasta :----D

   Poista
 2. aaaahh pakko saada tollanen huivi jostain, miten voi noin yksinkertanen asia näyttää noin hyvälle !!

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe mä oon ihan koukussa tähän huiviin! Jostain syystä se vaan näyttää hyvälle :---D Tää mun oma on H&Mltä mutta varmaan jostain kangaskaupasta voi samanlaisen ostaa halvalla!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates