• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BOMBER + MIDI DRESS


En tiedä mihin viikonloppu katosi, mutta blogin puolelle en tainnut kertaakaan eksyä. Yksi syy voisi olla se, että koukutuin hyvin pahasti The 100 sarjan kolmanteen tuotantokauteen, joka oli alkanut mun tietämättä joskus alkuvuodesta ja nyt mulla oli 12 jaksoa kiinniottettavaa. Katsoin ne kaikki. Jos kaipaa hyvin intensiivistä ja erittäin koukuttavaa sarjaa, joka ei oo sellainen normaali tusina hömppä, niin suosittelen The 100:a hyvin hyvin lämpimästi. Toinen syy hyvin rentoon viikonloppuun on se, että päädyin yllättäen perjantai illaksi ja yöksi tanssimaan vaihtariporukalla ja näin kakskytkolme vuotiaana ei oo enää helppoa tää yli neljään valvominen XD Tunnen oloni niin vanhaksi jo välillä. 

Kevään parhaita puolia on se, että voit kiskoa paksun talvibomber takin ja midimittaisen mekon tennareiden kanssa jalkaan. Plus 10 tienoilla olevat lämpöasteet antavat paljon vaihtoehtoja pukeutumisen suhteen, ainut asia mitä en ottanut huomioon se, että jalat ei ole aurinkoa nähneetkään hyvin pitkään aikaan haha. Kalpean ihon kanssa sopii toisaalta erittäin hyvin viininpunaiset huulipunat, että jokaisesta asiasta taitaa se hyvä puoli löytyä. Tää asu on kyllä just se täydellinen kombo sporttista ja classya, addun tennarit ja bombertakki yhdistettynä mustaan tyköistuvaan mekkoon ja tummaan huulipunaan on yksinkertaisesti just jees. 

//

I love how in spring you can just throw a winterbomber over a mididress and its a outfit which is perfect for these +10 degree weathers. There is just so much more options for dressing up, when you can either choose a thick jacket and something lighter underneath or a spring jacket and layer it with some thicker layers. Only thing i forgot, was that my legs are so so pale since they havent seen the sun in ages haha. So they might be a bit too white to be shown of yet... One good thing about pale skin is though the fact that you can rock the dark red lipsticks. Khaki green and dark red look suprisingly amazing together.

This outfit is the perfect combination of sporty and dressy with the sneakers and the bomber and a midi dress with dark lipstick. 

6 kommenttia:

 1. Olet aivan mielettömän näköinen näissä kuvissa. Ihana asu. Ihan sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä kiitos kiitos! ihana sinä!

   Poista
 2. Ihana asu ja kuvat! Tää on suoraan kun mun all day everyday -asu :D

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm ehkä vähän inspiroiduin sun yksistä kuvista ;----D

   Poista
 3. Ihana takki! Mistä se on?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on (valitettavasti) vintage takki :---P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates