• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LEATHERJACKET COMBOOon hyväksynyt sen tosiasian, että sisustamisen suhteen mulla ei oikein oo silmää. Ainakaan samalla tavalla kuin 'muodin' suhteen ja mun 'tyylin' suhteen. Hahmotan paljon helpommin vaatteet kokonaisuutena kuin asunnon sisustuksen. Tän vuoksi oon ollut stressaantunut siitä että miltä tää meidän kämppä oikein tulee näyttämään XD Mulla on kuitenkin tosi selkeä maku, mistä tykkään sisustuksesta ja oon Pinterestissä pinnaillut sormet rakkuloilla sisutus inspiraatiota. Mutta siihen se sitten jääkin. Mun täytyy joko suruttomasti kopioida jonkun sisustusratkaisu tai antaa viestikapula paremmalle puoliskolle. En jostain syystä osaa koota niistä mun inspiraatiokuvista yhtä kokonaisuutta, jonka sitten sijoittaisin tänne meidän asuntoon haha. Se ei kuitenkaan tarkoita etten mä ois innossaini tästä mun projektista!! Oon niin innoissani etten meinaa oikein malttaa miettiä asioita ja pohtia vaihtoehtoja tarkemmin, kun haluan vain kopioida jotain mun löytämää visiota käytäntöön.

Tätä kuvastaa hyvin mun päähänpinttymä tästä hyllystä joka oli nyt vain pakko saada. Perjantaina se oli tilapäisesti loppu, joten tänä aamuna lähdin vartavasten bussilla sitä Ikeasta hakemaan. Ei sillä että olisi jotain muutakin tekemistä ollut tälle päivälle. Tein myös ehkä Ikea käynnin  nopeus-maailmanennätyksen, olin ulkona kymmenessä minuutissa. En ehkä halua myöntää kuinka iso prosentti huonekaluista on Ikeasta. Mutta mä nyt vaan rakastan Ikeaa :'-----D Erityisen paljon iskee skandinaavisen selkeet linjat (joita nyt sattuu löytymään Ikeasta aika hyvällä prosentilla ja hinnalla), vähän rustiikkinen ja boheemi fiilis (joista poikaystävä ei nyt oo kovin innostunut) minimalistiselle perustalla. Satun myös oikeasti nauttimaan Ikea tavaroiden kokoamisesta ja mä oon koonnut kaikki meidän Ikea kalusteet tähän asuntoon. 

Nää jorinat nyt ei liity tähän asuun, edes kovin löyhästi. Tämä ajatusjuoksu lähti siitä liikkeelle, kuinka näitä kuvia katsoessa mietin että miksi sisustaminen ei voisi olla yhtä helppoa kuin tämän asun kokoaminen. Maailman simppelein kokonaisuus, mutta (mun silmään) niin toimiva. Ei oo varmaan nahkatakin ja villapaidan kombon voittanutta. Toinen lemppari asia on ehdottomasti nämä aurinkolasit, kauneimmat tämän tyyliset mitkä oon missään nähnyt.


//

I have accepted that i am not as good in decorating my home as i am with fashion. I just dont have the same eye for home deco. I have been still trying my best to decorate our 'newish' home for the past months and i gotta say, it has come a long way now! It has started to look like home here. My favourite place to go is of course Ikea, who doesnt love Ikea? I dont want to tell you how many things we have from there haha.

12 kommenttia:

 1. Ääääää ihana asu! Mäkin voisin pukea just tällaisen <3 Mistä takki ja lasit? hehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!<3 Tää villamidi on kyl ihan paras :'---D Tää takki on vintagea, mutta lasit on HM uusinta concsious collectionia!

   Poista
 2. Haha eikä, mulle iski viime syksynä samanlainen pakkomielle ihan samaan hyllyyn ja tuolla se on nyt vessassa hyllynä :D Mutta hei, tosi kiva toi harmaa neulemekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :-----D Mut toi on ihan super hylly! Kiitos :----) Oma lemppari kanssa!

   Poista
 3. Ihana asu ja siistit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Tää asu on kyl tän hetken suosikki :---)

   Poista
 4. Mää kyllä uskon että saatte tehtyä sellasen asunnon ku ite haluutte, kokeilkaa ja kyselkää mielipiteitä muilta miten ne ratkasis kalusteiden sijoittelun ja jos sulla on asunnosta pohjakuva niin piirrä käsin se uudestaan ja sijoittele sinne kalusteet niin näät mikä mahtuu mihinkin! Pikku hiljaa hyvä tulee ei kaikki asiat edes löydä heti omia paikkojaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kyllä uskon että tää tästä, mä oon onneksi innokas aina kokeileen ja vaihtaan huonekalujen paikkaa :---D Isoin ongelma on ehkä se, että en tiedä minkälaisen kalusteen ostaisi, ettei se olisi mikään turha trendijuttu ja että se miellyttäisi silmää vielä pitkään!

   Poista
 5. Apua kuinka upea asu!! Niin siistit nuo lasitkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos kiitos!<3 nää lasit on kyl ihan lempparit!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates