• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

PLEATED SKIRTVaaleanpunainen vekkihame midi mitassa, vaate joka ei ole yhtään 'minua', mutta ehkä juuri siksi niin ihana. Tänä keväänä oon bongaillut pariin otteeseen komboja joissa vekkihame on yhdistetty tennareihin, nahkatakkiin ja teeppariin, joten jos muutkin, niin kyllä minäkin! Ja vitsit, tykkään ihan super paljon tästä kombosta! Ronski laatikkomallinen biker (poikaystävän sanoin badass) nahkatakki ja vaaleanpunainen vekkihame toimii kieroutuneella tavalla täydellisesti yhteen. Eikä yhtään sen huonompi pari ole vekkihame ja addun superstarit. En tiiä minkä takia, mutta jostain syystä en oikein meinaa tunnistaa itseäni edes näistä kuvista :----D

Tää taitaa olla tän kevään _the_ kevätasu. En malta odottaa että pääsen testaamaan tätä vekkiä jonkun muun kokonaisuuden kanssa.

Elämä rullaa täällä Oslossa aikalailla omalla painollaan. Eilen mietin ennen nukkumaanmenoa kuinka omalta kaupungilta tää paikka tuntuukaan. Aina jos bongaan että joku on käynyt Oslossa, tulee siitä semmoinen ylpeä olo, jos tiiätte. Sillä tavalla, että tää on mun koti ja viihdyn täällä. Vielä pitäisi viimeiset harkkatyöt puskea valmiiksi, että vois hyvällä omallatunnolla haahuilla päämäärättömästi pitkin tän kaupungin katuja. Tuntuu että niin moni paikka on vielä(kin) tutkimatta.

//

This skirt is not me at all, but maybe thats the reason i love it so much!! I have seen these combos with a pleated skirt and a leather jacket couple of times this spring and i everyone else is doing it, i have to do it too. Oh and it ended up being perfect! A bit boxy and badass leather jacket works so well with the baby pink pleated skirt that i cant even beleive my eyes haha! Also the combo of this skirt and the adidas sneakers is quite nice too. I think this is _the_ spring outfit of this spring. It is just something. Cant wait to wear this skirt with other things too! 

For some reason i think i don look like me in these photos! Life is good in Oslo, i am really starting to feel like this is my city, my home now. Now i just need to finish up the last couple of term papers and then i am free to explore the city more without a bad conscious. I feel like there is so many places i havent been to yet!

20 kommenttia:

 1. Ää ihana hame! Mä haluaisin samanlaisen ainakin harmaana. Löysin täydellisen, mutta se oli polyesteria ja haluan jonkun muun kun polyesterisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Oi harmaa ois niin makee kans! Haha ainahan ne on polyesteriä.... Mutta ehkä kirppareilta vois bongaa jotain vanhoja kunnon hameita?

   Poista
 2. Ah upea asu! Tykkään x100. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja ihanaihana toi hame!! Mistä toi on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! Oon ostanut tän second handina about vuosi sitten, mutta aluperin H&M!

   Poista
 4. Niin ihana toi hame! Itsellänikin on hankintalistassa kevääksi vekkihame. Mahdollisesti valkoinen tai myös metallinhohtoinen olisi aika cool! Sulla on kyllä aina niin inspiroivia asuja, kiitos siitä! <33

  http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! <3 Vekkihameet on kyl ihan superkivan näköisiä, itse tykkään just tästä pidemmästä mallista! Oo metallinhohtoinen ois niin _cool_!

   Poista
 5. IidaD28/4/16

  Tuo hame on siulla superkiva! Hyvä, että se löysi oikean omistajan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hah onneksi ostin sen silloin sulta impulsiivisesti ;---D

   Poista
 6. Siis niin ihana asu!!! <3 Mä niin kopioin tän lookin sulta joku päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos!<3 Ja siitä vaan! :----D

   Poista
 7. Ah niin ihana asu!! mulla on ittelläni hyvin saman tyylinen, joka oli mun ylppärimekossa ommeltuna toppiin mutta nyt erillään oon just haaveillu yhdistäväni nahkatakkiin ja myös bomberiin :) kunhan täällä suomessakin lämpenis säät vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Oon kans miettinyt tämän yhdistämistä bomberiin, toimii varmasti just hyvin ;--)

   Poista
 8. Täytyy tulla heti perään kehumaan sun tyyliä, se on meinaa ihan täydellinen! :) Yks parhaista asioista pukeutumisessa on just tää, että vähän itselle vieraammista vaatteista tuleekin yhtäkkiä omanlaisia vaatteita, kun niitä vaan yhdistelee rohkeasti. Upea hame ja upea asukokonaisuus, ihan täys kymppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä, voi kiitos!! NO sepä! On ihan parasta kun hiffaa että vitsit tää vaate toimiikin mulla, vaikkei alkuksi niin uskonutkaan. Pitäsi enemmän uskaltaa kokeilla uusia asioita ;--)

   Poista
 9. Aivan IHANA hame, miekin tahtoo! Oot saanut tehtyä hyvännäköisen asukokonaisuuden:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos! Tää on kyl super suloinen hame ja ihana myös päällä :---)

   Poista
 10. Mahtava asu, upee toi hame! Pakko alkaa itellekkin metsästämään tommosta, hehh ;-)

  http://greetingsfromhilla.blogspot.fr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks kiitos! Vekkihameet näyttää pitkästä aikaa tosi kivoille ainakin omaan silmään :---D Näitä varmaan löytyy ihan normi H&Mstä koska tuntuu että nää on olleet nyt kevään it-tuotteita!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates