• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

ROUGH CUT JEANS


Jos tuntuu että farkut kaipaa pientä päivitystä, mutta niiden rikkominen polvista ei huvita, kannattaa yksinkertaisesti saksia niistä lahkeet raaka versioksi ja nyppiä ne vähän hapsottamaan! Tän kevään paras farkkutrendi on tää (ja myös helpoin itse toteuttaa) ja musta tuntuu että haluisin leikellä kaikkien farkkujen lahkeet tälläisksi haha. Mulle käy aina näin, kun innostun jostain en saa tarpeekseni. Näissä kuvissa myös nahkatakki in action ekaa kertaa! Tää on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin cool. Tää nahkatakki on sen verran paksua nahkaa ja kunnon vuorillinen, että tää tuntuu melkein olevan liian lämmin kevätsäähän! Bandana huivi kaulassa, pyöreät aurinkolasit ja tää nahkatakki tuntuu jollain asteikolla kuuluvan yhteen. Poikaystävän mukaan näytän tää takki päällä "like a badass" haha. Siltä se kyllä päällä tuntuukin. 

Vaikka istun kirjastossa päivät pitkät ja opiskeluun liittyvät hommat ei tunnu tekemälläkään loppuvan, on elämä aika jees tällä hetkellä. Tuntuu että kaikki palaset vain loksahtelee paikoilleen, on kevät ja aurinkoista ja mä oon onnellinen. Jotenkin sellainen tässä ja nyt hetki elämässä, just nyt on hyvä olla ja elämä tuntuu hymyilevän. Jollain kierolla tavalla jopa nautin näiden kurssitöiden naputtelusta, vaikka todellisuudessa mulla ei ois aikaa edes tätä blogipostausta naputella.... Nyt pakko palata opiskelemisen pariin, laters! 

//

Rough cut jeans has to be the best denim trend for this spring! I feel like i want to cut all of my jeans like this haha. Love the combo of a leather jacket, round sunglasses and the bandana, they seem to belong together. The leather jacket is just so amazing, so simply but still so cool. I could wear it all the time! But since its made from thick leather its almost too warm for this spring weather!! Not cool. 


2 kommenttia:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates