• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

STRIPED MIDI DRESSTän kevään lempparikokonaisuus, aivan varmasti. Ostin tän midimekon Zaran alesta varmaan jo tammikuussa ja oon siitä asti odottanut että voin pukea sen päälle paljaiden kinttujen ja trenssin kanssa. Uudet Stan Smithit sopii paremmin kuin hyvin tän mekon kanssa! Ahh jotenkin tää kokonaisuus vaan toimii mun silmään niin hyvin, letteineen, punaisine mattahuulineen ja aurinkolaseineen. Kuinka paljon helpompaa onkaan kuvat asukuvat aurinkolasien kanssa! Vois luulla, että näistä leteistä tulee tyttömäinen viba tähän asuun, mutta ehkä hieman yllättäen ne näyttää just eikä melkei hyviltä, eikä yhtään pikku-tyttömäisiltä.

Oslo on viimeinkin aurinkoinen, mutta mut on kahlittu kampukselle kirjastoon. Ei mikään ideaalein tilanne, mutta mieluummin ennemmin kuin myöhemmin nää hommat on tehtävä. En voi käsittää miten nyt mennään jo melkein huhtikuun puolessa välissä ja vaihtoa on takana jo kolme ja puoli kuukautta. Tässä vaiheessa iskee aina se paniikki, että onkohan nyt ehtinyt elää tarpeeksi. Tehdä asioita ja kokea. 

//

This is the best outfit for spring, think ill be wearing this many many times! The mididress is just perfect, works with a trench and sneakers seamlesly. Have been waiting soo long to wear it, cause i bought it fromt he January sales from Zara. Finally its time! I love my new stan smiths as well haha. Suprisingly the braids give a good vibe to this outfit, i was a bit afraid id look like the 5 year old me again... 

4 kommenttia:

 1. Ihana !! ♥ Noi letit sopii hirveen hyvin tähän asuun, tykkään! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥♥ Mäkin fiilistelen näitä lettejä :----)

   Poista
 2. Kääk! En oo yhtään tajunnut, kuinka coolilta tollaiset letit näyttää lyhyemmillekin hiuksille! Pakko koittaa kans ite! Kiitos inspiraatiosta :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ole hyvä!! Nää toimii kyl superhyvin myös lyhkäsessä tukassa!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates