• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

YELLOW RAINCOAT
Perinteinen keltainen sadetakki, en usko että asiat voi tästä parantua! On muuten vaikea olla masentuneena sateisesta säästä kun kiskoo päällensä kirkkaankeltaista sadetakkia haha. Oslon sateinen kevät senkuin jatkuu vaan, eikä aurinkoa ole edes luvattu paistavaksi lähitulevaisuudessa. Värilliset takit on mun pelastus, siihen ongelmaan miten käyttää värejä pukeutumisessa. Ei tästä asusta voi parhaalla tahdollakaan sanoa että se ois väritön, vaikka muuten oon pukeutunut täysin mustiin. Oon viimeinkin lämmennyt oikein kunnolla huivitrendille ja oon mallailemassa jokaiseen asuun jonkinnäköistä huivia kaulaan. Varsinkin tähän asuun tuntuu sopivan musta bandana chocker-maisesti sidottuna kaulan ympärille! Jotain pientä extraa. 

Ihanaa sunnuntaita!

//

The classic yellow raincoat, i dont think it can get any better than this! Its quite hard to keep feeling sad about rainy weather when you are dressing up in this jacket. My best advise for how to wear colours, is to get a couple of colourfull jackets and wear them with black clothes haha. You cant say that this outfit is colourless, even though everything else is black. I have finally got on the scarf-trend train and now i could wear them with everything. I really like that something extra this black bandana scarf brings to this outfit when its tied to the neck like a chocker. 

Have a lovely sunday!

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu ja niin ihana toi takki!! Ja todellakin sopii toi bandana :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää takki on kyl ihan lemppari, en tiennyt että sadetakit vois olla näin kivoja haha :---D

   Poista
 2. Eih... Mä näin tällaisen jo Stockan hullarikuvastossa ja kolahti kyllä täysin. Näistä kuvista se sadetakkikuume vaan kasvaa! On muuten upea takki ja totta puhut, vaikka koko muu asu olisikin mustaa, se on silti älyttömän raikas ja värikäs kokonaisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon todennut että on mitä parhainta omistaa kunnon sadetakki, viimeisen kahden viikon aikana tää on ollut kaikista käytetyin takki mulla :----D Että voin kyllä lämmöllä suositella hyvää sadetakkia, koska sen tietää että suomessa sataa kuitenkin aika paljon haha.... ja parhaimpina nää on just värikkäinä!

   Poista
 3. Anonyymi3/4/16

  Milloi susta on tullut noin vanhan näköinen :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en tiiä, ehkä johtuu siitä koska ens viikolla synttärit.... Yleensä tosin mulla on tää baby face ongelma, et onhan tää kivaa vaihtelua että näyttää vanhalle jonkun mielestä XD

   Poista
  2. Anonyymi3/4/16

   No ehkä toi huivi saa jotenkin tätimäisen tyylin, naama on kun 40+ :(

   Poista
  3. Jaahas, no mielipiteensä kullakin! Itse kuitenkin tykkään tästä huivista just tälläi, vaikka sitten jonkun mielestä tekisikin musta tätimäisen ja yli neljäkymppisen näköisen :------D

   Poista
 4. Mie ostin kans tänä keväänä keltasen sadetakin Topshopista. Oon ettiny ja haaveillu sellasesta jo kaaaauan, ja kyllä olen onnellinen nyt kun sen omistan :D ihana asun ja harmaan sään piristäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa great minds think alike ;--) Keltainen sadetakki on kyl just sitä!

   Poista
 5. Anonyymi14/6/17

  Mistä toi sun takki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on BikBokista, mutta jo pari vuotta vanha. Voi toki olla että niillä on taas keltaista mallistossa :)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates