• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

3 WAYS TO WEAR: BOXY LEATHER JACKET


Oon ihmeen monipuolisesti pitänyt mun vaatteita, koska tää '3 ways to wear' sarja joka aloitettiin talvella on jäänyt ihan paitsioon. Korjataan tämä vääryys ja lupaan itselleni jakaa näitä ideoita miten käyttää jotain vaatetta (mieluusti hyvin eri tavoin) useamminkin. Tällä kertaa _the_ vaatteena mun laatikkomallinen vintage-nahkatakki, joka mun mielestä on vähän haastavampi yhdistellä kuin normaali kevyt biker-takki. Näistä asuista mun lemppari on ehdottomasti kolmas, vekkihame-asu, mutta ei noi  muutkaan nyt huonoja oo hhaha.

Neulemekko ja nahkatakki on nahan ja villan kontrastin vuoksi mun yksi lemppari-asuideoista. Villapaita ja nahkatakki on pomminvarma kombo. Keväällä parhaita päiviä on ne, kun voi pukea villamekon ilman sukkahousuja ja olla palelematta, samaa sarjaa on hetket kun voi pukea saappaat ja minimekon yhdessä ilman sukkiksia. Harvinaisia hetkia haha. Mitä isompilinjainen ja paksumpi nahkatakki, sitä enemmän se on statement-piece antaen asulle kuin asulle kapinallisen vaikutelman. Tokan asun kombo farkkujen ja bandana huivin kanssa on näistä kolmesta rohkein. Harmaat mommy-farkut tekee tästä kombosta fashion-forward tyylisen, mutta aivan yhtä hyvin tää toimii mustien pillifarkkujenkin kanssa. Mustat pillifarkut ja nahkatakki on kaksikko, joka toimii aina. Pitää kirjoittaa itselle ylös, että seuraavana viileämpänä päivänä puen ne päälle! Teen muutenkin aina itselle asu-listoja, koska muuten unohdan mun asuideat heti kun pitäisi heittää jotain päälle. 

Vois kuvitella että vaaleanpunainen vekkihame ja valkoinen teeppari on aika romanttinen asu, mutta kun sen kanssa pukee nahkatakin on vaikutelma ihan eri. Ahh juuri täydelliset vastakohdat; tuulessa hulmuava vaaleanpunainen hame ja olkapäille rennosti oleva rouhea nahkatakki. Ennemmin pukeuduin enemmän vastakohtiin ja oon jostain syystä unohtanut, kuinka toimiva kikka se on. Asu on heti mielenkiintoisemman oloinen, kun kaikki vaatteet ei oo samasta tyylimaailmasta. Tää asu ois ehdottomasti toiminut esimerkiksi trenssin ja nilkkureiden kanssa, mutta tennarit ja nahkatakki tekee siitä mieleenpainuvan. Ainakin mun mielestä! 

Kuuluuko nahkatakki teidän must-have vaatteisiin? Mikä on lemppari kombo nahkatkin kanssa? :----)

//

This winter i started these series with three ways to wear something, but apparently i have been wearing so various things that i have totally forgotten to do these posts! But lests fix this with three ways to wear a boxy leatherjacket. First combo with a knitted dress with bare legs is something that works well. I love those days when you can leave your stockings home but still kinda wear something wintery. Second combo with grey jeans and a bandana scarf is the most roughest option of these three and gives some rock and roll vibes! If you change up the jeans to some black skinny ones, it will tone down the outfit a bit, but it still is awesome combo. Black skinny jeans and a leather jacket never fails. 

The last combo is my absolute fave!! You could think that a baby pink pleated skirt with white t-shirt is kinda romantic combo, but when you add the leather jacket it becomes instantly interesting. Working with contrasts in the outfit is the easiest way to make a statement and create something that stands out fo the groud! Mixing sporty and girly or clasy and grunge is the easiest way to start. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates