• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

3 x BEAUTY FAVES


Pienen spontaanin katoamisen jälkeen blogista, i'm back! Sain Osloon ystävän kylään, eikä siitä nyt sitten liiennyt aikaa blogille. En tainnut avata koko blogia kolmeen päivään haha. No ehkä ihan hyvä näin, parempi keskittyä hetkeen täysillä ja omistautua blogille niinä hetkinä kun on sitä omaa aikaa. Oli jollain tapaa todella symppistä esitellä Osloa, siihen tapaan että tää on mun kaupunki ja täällä mä nyt oon!
Mä en oo mikään erityisen hyvä meikkijutuissa sun muissa, mutta joskus onnistun bongaamaan hyviä tuotteita, joistä tässä kolme. 

H&M CONSCIOUS VITALIZING ALL OVER OIL

NYX SOFT MATTE LIP CREAM (STOCKHOLM)

H&M STICK HIGHLIGHTER

En oo ehkä koskaan, tai ainakaan pitkään aikaan omistanut hyvää body-oilia, koska mieleen atooppikkovuosilta on jäänyt se tahmaisuus ja rasvaisuus jota ei päässyt karkuun. Ida 365-blogista bongasin tän H&M:n all over oilin, joka käy kropan lisäksi myös hiuksiin ja kylpyveteen (!) ja koska hintakin oli vain vajaa 100nok (10€) päätin ostaa tän istelle testiin. Ja oon tykännyt! Ihana ihana tuoksu ja imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon pehmeäksi muttei lainkaan öljyiseksi! En oo vielä testannut hiuksiin tai kylpyyn, mutta aion ehdottomasti asap. Muutenkin HMn conscious collectionin kosmetiikkatuotteet on tosi ihanan näköisiä, tuoksuisia ja kuuloisia, hyvän hintaisia ja houkuttelevia. Ostaisin varmaan melkein jokaisen heti, ellen ois lähdössä takaisin Suomeen. Ehkä sitten Suomessa! 

Nyxin matta-huulituotteilta ei varmaan kukaan oo voinut välttyä. Niitä esitellään joka blogissa. Ohan ne nyt vaan hyviä! Itselle hamstrasin neljä, mutta haaveissa ois vielä yksi sävyssä Abu Dhabi, joka on aina Oslossa joka paikasta loppu... Nää levittyy huulille super helposti ja nopeasti, on oikeasti mattapintaisia ja kun ne on kuivuneet huulille ne ei leviä siitä mihinkään. Pystyy jopa pussailemaan haha! Kolmas tuote on ehkä vähän random, bongasin Tromssa HMstä alelaarista tän korostus puikon ja päätin ostaa kokeiluun. Tää on niin kiva!! En yhtään tiiä myykö HM näitä enää, mutta jos löytyy niin kannattaa testata. Vaikka onkin aika kimaltava puikossa tää tuote, niin iholla se on luonnollisen näköinen ja heijastaa kauniisti valoa. Helpoin kesämeikki, mitä oon nyt laiskuukissani käyttänyt viimepäivät, koostuu vain tästä tuotteesta kasvojen korkeimmilla kohdilla ja laitetuista kulmista ja ripsarista! Thats all you need.  

//

My fave beuty products atm! Im not so confident with make up and i dont usually have anything to show off, but this trio is something different! Love the light all over oil from HM, which smells divine and leaves the skin so soft and moisturized and the best part is that its almost all organic and ekological! Nyx lip products have been hyped about lately and not for a good reason, they do their ob amaisingly and are also kiss proof haha! I have also been loving the highlighter stick from HM, which i bought randomly. It leaves your skin glowing nicely but its not too much for everyday use. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates