• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

4 WAYS TO WEAR A TRENCH COAT


Kolme trenssiä, neljä tapaa yhdistellä ne. Oon ehkä vähän huomaamatta hamstrannut trenssejä, koska kotona Suomessa odottaa vielä yksi haha... Trenssi on ehkä kevään ja kesän (miksei syksynkin) monikäyttöisin takki, se taipuu ihan minkä tahansa asun kanssa. Jos aattelit ennen että se on vaan klassisen ladyjen takki, mieti uudelleen. Parhaimmalta trenssit näyttää revittyjen farkkujen ja tennarien kanssa! Vaikka näissä kuvissa onkin kolme eri trenssiä, on ne malleiltaan ja olemuksiltaan aika samantyyliset. Trensseissä on mun mielestä aina parempi se, että se on vähän reilumman kokoinen. Vähän ylipitkä ja tuulessa lepattava trenssi on tyylikkäin ja mukavin valinta, sen sisään on ehkä parasta kietoutua kylmenvässä illassa. Trenssi sopii niin lämpimään säähän, kun jättää sen avoimeksi jolloin tuuli lepatuttaa sen helmoja viilentävästi ja kuvauksellisesti tai viilempään keliin koska kiinni solmittuna se peittää (ainakin jos oot lyhyt niinkuin minä) melkein koko kropan! 

Trenssi toimii mun mielestä niin revittyjen farkkujen, shortsien, mekkojen ja puvun housujen kanssa.Suosisin ehkä aika suljettua pääntietä, varsinkin jos trenssi laskeutuu näyttävämmin yläosassa. Se joko nostaa rennon kokonaisuuden uudelle tasolle tehden siitä vähän siistimmän tai tekee juhlavasta asusta vähän rennomman, jos trenssi on reilun kokoinen ja hihat on rennosti käärityt. Lempparijuttu trensseissä on mun mielestä se, että hihat voi kääräistä, jolloin vuorikangast tulee nätisti näkyviin. 

Mun vinkit sen oikean trenssin löytämiseen on seuraavat: tsekkaa ennen ostoa varsinkin beigessä trenssissä että mikä väri sopii omaan ihonsävyyn parhaiten, koska beigejä on varmaan 100 eri sävyä, suosi niitä trenssejä joissa on sitomisnauha, koska sen avulla avoinaiseen trenssiin saa helposti ryhtiä, polven alle ulottuva mitta on ehkä imartelevin mille tahansa pituudelle (mutta ylipituus ei mun mielestä oo koskaan pahitteeksi), kauneimmalle näyttää dekoltee alueella jos trenssin kangas on vähän jäykkää ja laskeutuu kivasti yläkropasta (kuten tässä mun sinisessä yksilössä) ja tsekatkaa ettei takki oo olkapäistä liian iso, eli ettei olkapääsauma valahda kyynerpään kohdalle. Oversized malli toimii silloin kun olkapääsauma on oikeassa kohdassa, koska silloin kokonaisvaikutelma ei ole se, että nappasit isän takin ulosmennessä päälle, vaan että tää on harkittu valinta. Kääri myös aina hihat, jos tarkenee!

En osaa valkata lempparikokonaisuutta, ehkä 1 vie voiton. Koska farkut ja trenssi on lyömätön kombo. Tai 4. Mikä on teistä paras kombo trenssin kanssa? 

//

4 ways to wear a trench coat. Trench has to be my all time fave jacket for spring and summer, it is just so versitile. It goes with everything, from party dresses to ripped boyfriend jeans. 

2 kommenttia:

 1. Miulla ei selkeesti oo oikeenlaisia trenssejä koska ne ei vaan näytä siltä kun siun päällä!! Ok oon myös noin viismetrinen joten en mitenkään löydä noin pitkää trenssiä ja myös fyysinen työ on kasvattanu sen verran habaa (ja suklaamieltymykset alleja) ettei kyllä löydy trenssiä josta saisin hihoja käärästyä senttiäkään. Tai sit en shoppaile oikeissa paikoissa :--D Nää kaikki kokonaisuudet on super ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :---)) kirppareilta kannattaa etsiä oikeasti vintage trenssejä, ne on useemmin vähän reippaamman kokoisia ja sit mä ostan aina vaan ainakin koon liian ison takin niin löytyy pituutta ja väljyyttä XD kyl se täydellinen trenssi tulee vielä vastaan ;--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates