• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

APRIL OUTFITS


En tiedä mihin tää kuukausi oikein katosi, mutta en ainakaan viettänyt sitä asuja kuvaillen! Jotenkin luulin että näitä asuja ois enemmän kuin tää 9, lähempänä sitä (joskus) normaalia viittätoista kappaletta, mutta pakko se on kai myöntää että kampuksen kirjastolla vietetty aika todellakin on pois asukuvaamiselta. Tämäkin viikko on menty suunnilleen samoissa vaatteissa haha. Näköjään maaliskuussakin päästiin "vain" yhdeksään kappaleeseen, mikä näin 'muoti'bloggaajana taitaa olla aika vähän. Mitä te ootte mieltä, kaipaatteko enemmän asuja mitä nyt huhtikuussa on tullut, vai ootteko olleet ihan onnellisia tän muun sisällön kanssa, mitä oon sitten kehittänyt asujen tilalle?

Ehkä nyt sit toukokuussa tsempataan oikein kunnolla asukuvailun suhteen. En voi uskoa että on jo toukokuu. Viimeinen kuukausi vaihdossa starttaa just nyt ja tuntuu että kaikki aika on vaan kadonnut jonnekkin. Mitä oon oikein tehnyt tän alkuvuoden? XD Mun lempparit näistä asuista on 7 ja 9, mitkä teidän?

//

I have no clue where the month of april went.. Time goes so fast. Too fast, since its already the last month of my exchange studies. What have i done all this year? How did the time go so fast? XD During april i havent apparently been shooting outfits, since we have only nine here in this collage. I have been clearly spending too much time at the library at uni to have energy to shoot any photos... I have to also make a confession, i have also been mostly wearing the same clothes every day all week too haha... Very fashion blogger material. My favourites of april are definately 7 and 9, what is yours?

6 kommenttia:

 1. 3 ja 9! Ihania!

  VastaaPoista
 2. 6 ja 8! Taidankin lähteä etsimään omasta kaapista inspiraatiota samantyyliisiin setteihin :D
  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla, että onnistuin inspiroimaan! ;---)

   Poista
 3. souf2/5/16

  Heipsan! Löysin sun blogin Tickle Your Fancyn Chloé-laukkukeskustelun kommenteista, ja olin kerrassaan samaa mieltä kaikesta kommenttisi kanssa! Kun sit mainitsit kommentissasi pitäväsi "pikkuruista muotiblogia", ja tavoitteestasi inspiroida löytämään omista vaatteista uusia asuja eikä ostamaan uusia vaatteita, olin ihan myyty ja oli pakko tulla kurkkaamaan tätä pikku blogia. No eihän tää mikään pikkuruinen oo, aivan älyttömän ihana ulkoasu blogilla, ja sun asut on ihan mun tyylisiä, ja kaiken lisäksi sulla on noin fiksuja juttuja muodista ja kulutuksesta! Että ei mulla muuta ku että ihastuin blogiisi kertaheitolla ja jään todellakin lukijaksi roikkumaan ja taidanpa tästä mennä lueskelemaan vanhoja postauksia :):)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi äääk! Kiitos! Ihana kuulla! Täshä nyt ihan häkeltyy haha, kannatti näpytellä siis se pitkä kommentti sinne :---D Vähän kyl jännitti sitä kommenttia julkaistessa, että miten se otetaan vastaan tai että ajatteleeko kukaan samalla tavalla kuin minä. Tervetuloa siis tänne pikkuruiseen muotiblogiin (ainakin verrattuna niihin kaikista suosituimpiin hah)! Voi vitsit, kiitos vielä kaikista kehuista, todellinen maanantain-piristys :---)))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates